- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Volkswagen prezinta noul Passat (GALERIE FOTO SI VIDEO)

30 Sep, 07:47 • razvan.codorean
Volkswagen a prezentat primele imagini oficiale ale noii generatii Passat, ce va fi dezvaluita in premiera la Salonul Auto de la Paris, care incepe astazi.
Volkswagen prezinta noul Passat (GALERIE FOTO SI VIDEO)

Noul VW Passat vine cu modificari semnificative, atat la exterior cat si in ceea ce priveste motorizarile si dotarile de confort.
Din primele imagini, prezentate de concernul german, se observa noile linii de design, prezente si pe noile generatii Scirocco, Golf, Polo si Phaeton.

Noua generatie Passat va prezenta trei variante de echipare: Trendline, Comfortline si Highline si numai putin de 10 motoare, de la 105 la 300 de cai putere.

Pe benzina, noul Passat va primi motoarele 1.4 TSI (122 CP), 1.8 TSI (160 CP), 2.0 TSI (211 CP), V6 (300 CP), iar pe motorina vor fi disponibile versiunile 1.6 TDI (105 CP), 2.0 TDI (140 CP), 2.0 BlueTDI (140 CP), 2.0 TDI (170 CP).
[gallery:185]

La capitolul tehnologie, noua generatie Passat va beneficia, printre altele, de sistemul City Automatic Emergency Braking si un pachetul de senzori care vegheaza asupra nivelului oboselii celui de la volan.

Potrivit automarket, noul Passat promite sa opreasca singur in oras daca radarele si senzorii externi „simt” iminenta unui accident usor, sistemul functionand pana la 30 km/h.

Pe de alta parte, noul Passat beneficiaza de un sistem de lumini care analizeaza traficul din sens opus si cupleaza automat faza lunga/faza scurta pe timpul noptii.
[dbvideo=495]

Tot la capitolul tehnologie se numara sistemul de parcare automata paralela sau perpendiculara, sistemul de deschidere fara cheie Easy Open sau pachetul de camere care „citesc” limitatele de viteza si le transmit soferului pe bord.

Volkswagen nu a prezentat niciun detalii legat de preturile noii game. Mai multe amanunte vom afla, cel mai probabil, odata cu prezentarea oficiala de la Paris.