- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Bogdan Pirvu si Viorel Stoica, noii directori generali adjuncti de la FATA Asigurari

14 May, 14:47 • sergiu.mihalcea
Societatea FATA Asigurari i-a numit pe Bogdan Pirvu(foto) si Viorel Stoica directori generali adjuncti, acestia inlocuindu-l astfel pe Paul Ciobotaru care s-a retras din toate functiile pe care le detinea in cadrul companiei, informeaza oficialii companiei.
Bogdan Pirvu si Viorel Stoica, noii directori generali adjuncti de la FATA Asigurari

Pirvu si Stoica au devenit directori generali adjuncti ai FATA din 9 mai, prin ocuparea postului ramas vacant in urma retragerii lui Paul Ciobotaru din toate functiile detinute. Astfel, cei doi vor asigura conducerea executiva a societatii alaturi de directorul general Fanel Plopeanu.

Pirvu, cu 10 ani de experienta in domeniul asigurarilor, a intrat in echipa FATA in noiembrie 2006, ocupand postul de director national in cadrul departamentului de vanzari. El a detinut anterior postul de director general adjunct in cadrul Agras, companie care apartine de Vienna Insurance Grup.

Stoica face parte din echipa FATA tot din noiembrie 2006, ocupand postul de director al directiei de asigurari non-agricole. Anterior, acesta a mai lucrat pentru Asiban, unde a detinut postul de director al unei filiale din Bucuresti.

FATA Asigurari este divizia specializata in asigurari agricole a grupului italian Generali – FATA Assicurazioni, care a preluat in toamna lui 2006 compania Asigurari Global, aceasta devenind ulterior FATA Asigurari Agricole.

Compania a inceput activitatea de subscriere, mai ales pentru asigurarile agricole, dupa 1 noiembrie 2006.