- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cât încasează lunar un livrator Glovo. Venitul suplimentar se transformă în venit stabil dacă livrezi mâncare

24 Feb, 20:52 • Polojan Tudor
Românii au vrut mereu din ce în ce mai mult, așa că marea majoritate și-a luat un al doilea job care să le aducă un venit suplimentar. Livratorii Glovo, însă, câștigă chiar și peste un salariu mediu.
Cât încasează lunar un livrator Glovo. Venitul suplimentar se transformă în venit stabil dacă livrezi mâncare

În ultimii ani, cea mai întâlnită variantă care duce la obținerea banilor în plus este livrarea de produse prin platforma Glovo. Pe fondul războiului care a dus la creșterea inflației, mulți conaționali sunt în căutarea unui venit stabil pentru a avea siguranța zilei de mâine, însă un porcent ridicat dintre aceștia aleg să mai câștige câteva sute de lei în plus, scrie substanțial.ro.

Chiar dacă nu este ușor sub nicio formă să mergi kilometri întregi cu rucsacul în spate, des-întâlnitul serviciu de curierat este la mare căutare de către cei care vor să își rotunjească veniturile. Dinpunct de vedere financiar, tot mai mulți curieri spun că venitul din curierat le asigură mai mult decât salariul fix de la job-ul full-time.

Glovo este cea mai cunoscută aplicație din România care livrează mâncare și alte produse, de la device-uri până la produse farmaceutice. De când a obținut monopul pe piața din țara noastră, din ce în ce mai mulți tineri, și nu numai, vor să devină livratori. Munca depusă nu este deloc simplă, însă, banii obținuți depășesc cu mult venitul mediu lunar.

Interesul față de un job de acest fel este din ce în ce mai ridicat, iar angajările se fac pe bandă rulantă, una după alta. De la începutul acestui an și până în momentul actual, s-au depus peste 100.000 de aplicări la Glovo.

În ultima perioadă, nu doar cei tineri vor să se angajeze în acest domeniu, ci și cei trecuți de 45 de ani. Specialiștii în recrutare spun că vârsta variază, însă, dorința de a munci este la fel de mare în ambele cazuri.

Mai citește și: Fermierii pot beneficia de un ajutor de 70.000 euro! Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat care sunt condițiile

Cât încasează lunar un livrator Glovo. Venitul suplimentar se transformă în venit stabil dacă livrezi mâncare / sursa foto: glovo.com
Cât încasează lunar un livrator Glovo. Venitul suplimentar se transformă în venit stabil dacă livrezi mâncare / sursa foto: glovo.com

Orice oră lucrată la Glovo aduce bani

Ca angajat al Glovo, fiecare are un venit, în medie, de 1000 de lei săptămânal. Acest prag este atins, în cele mai multe cazuri, în orașe mari precum București și Cluj.

La această sumă se mai adaugă și sporul de vreme rea, diversele bonusuri și, să nu uităm de bacșiș. Marea majoritate dintre livratorii Glovo mai adună cel puțin un sfert din salariu doar din bacșișul lăsat de clienți.

În acest fel, la final de lună, un job de acest fel îți poate aduce în buzunar aproximativ 6.000 de lei, cu mult peste salariul mediu de la noi din țară. Toți cei care lucrează la Glovo sau la alte servicii de livrare nu se lamentează sub nicio formă de remunerația primită în raport cu munca depusă. Dimpotrivă, unii consideră că este cea mai bună variantă de rotunjire a veniturilor lunare.

Te-ar mai putea interesa și: Poșta Română a făcut anunțul! Distribuirea voucherelor de energie se încheie la finalul săptămânii viitoare. Ce se întâmplă cu românii care nu au primit încă ajutorul

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult