Cariere

Cine il inlocuieste la Steaua pe omul de incredere al lui Gigi Becali

25 Jan, 00:03 • traian.badulescu
Actionarii celui mai mare club de fotbal din Romania, Steaua Bucuresti, au decis la finele anului trecut revocarea din functia de administrator a lui Teia Sponte, denumit in presa ca "omul de incredere" al lui Gigi Becali. In locul acestuia a fost numit Justin Stefan (foto), 30 de ani, de profesie avocat, specializat in drept sportiv.
Cine il inlocuieste la Steaua pe omul de incredere al lui Gigi Becali

Mandatul lui Stefan de membru in Consiliul de Administratie al Fotbal Club Steaua Bucuresti  va expira la 10 noiembrie 2015, potrivit unor informatii publicate in Monitorul Oficial.

Acesta a oferit consultanta juridica Federatiei Romane de Fotbal in perioada 2006 – 2007 si 2008 – 2009, dobandind experienta juridica in materia dreptului sportiv, dar si in alte materii strans legate de sport precum: managementul cluburilor si sportivilor de performanta, drepturi de televizare si alte drepturi media.

In prezent, Justin Stefan este unul dintre putinii practicieni ai dreptului sportiv din Romania, reprezentand interesele mai multor cluburi participante la competitia Campionatul National al Ligii I organizat de Liga Profesionista de Fotbal.

In ultima perioada, acesta a reprezentat si interesele mai multor jucatori de fotbal in litigiile deschise impotriva unor cluburi de fotbal din Romania.

Printre acestea se numara si procesul lui Danut Sabou impotriva FC Gloria Bistrita, in urma caruia jucatorul a obtinut peste 60.000 euro din partea clubului.

Acesta a reprezentat si Steaua Bucuresti impotriva FCM Bacau. Comisia de Recurs a FRF a respins recursul formulat de FCM Bacau in contradictoriu cu FC Steaua Bucuresti prin care clubul bacauan solicita FC Steaua Bucuresti suma de 800.000 de euro reprezentand parte din suma datorata pentru transferul jucatorului Baciu Catalin.