- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Delaco Distribution a inceput anul cu extinderi la nivel de management

01 Apr, 15:19 • sergiu.mihalcea
Delaco Distribution, distribuitor de produse lactate la nivel national, si-a marit echipa in 2008 cu 5 noi membri, Rodica Stirbu, Adriana Supiala, Ciprian Doba si Dan Moraru.
Delaco Distribution a inceput anul cu extinderi la nivel de management

„Concurenta este din ce in ce mai intensa si odata cu aderarea la UE s-a simtit din ce in ce mai mult nevoia de angajati cu experienta, care sa se potriveasca culturii noastre organizationale”, au explicat oficialii Delaco marirea echipei de management.

Rodica Stirbu este, din ianuarie, noul HR manager al companiei. Aceasta are peste 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane si inainte de Delaco a fost specialist de HR la Hard Discount.

In noul post se va ocupa de planificarea si supervizarea activitatilor departamentului de resurse umane, va planifica procesul de inductie al noilor angajati si va acorda asistenta managerilor cu privire la relatiile cu angajatii.

Tot din ianuarie, Romulus Dumitru a fost avansat in functia de marketing manager al companiei. Principala responsabilitate, in noua functie, este de a pune bazele unui departament de marketing, ale carui obiective vor fi ”creasterea” brandului Delaco si a brandurilor din portofoliul companiei. Totodata, acesta va coordona si planifica camapania de comunicare a companiei.

Dumitru face parte din echipa Delaco din 2005. El a detinut pana in prezent functia de sales manager.

Ciprian Doba este noul project manager al companiei. Inainte de a se alatura echipei, acesta a fost director de dezvoltare la Nordic Import-Export Co.

Dan Moraru este noul director vanzari distributie. Inainte de Delaco, a lucrat ca director general la Largo Brasov – distribuitor Nestle.

Adriana Supiala este purchasing manager la Delaco si inainte a lucrat la MGB Metro Group Buying ca strategic buyer pe produse lactate, preparate din carne, departamentul carne.

Dan Sirbu, noul director de vanzari al companiei, a lucrat pana acum pe un post similar in cadrul grupului Gabi’s and Pappa Reale.

Delaco Distribution este distribuitor national de produse lactate, acesta fiind unul dintre principalii furnizori de branzeturi pentru lanturi de magazine precum Metro, Selgros, Carrefour, Real, Billa, Plus, Kaufland, Profi, Artima, Cora sau Mega Image.

Gama de produse distribuite de companie include marcile Delaco, Del, Zott, Joya si Bergader. Compania a avut o cifra de afaceri de 40 milioane de euro in 2007.