- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Directorul de comunicare al Prima Tv pleaca la noul post de radio al trustului Intact

13 Aug, 19:33 • sergiu.mihalcea
Camelia Levintza-Stettler (foto) paraseste functia de PR & communication director al Prima Tv, dupa aproape un an, pentru a prelua, de la 15 august, functia de marketing & PR director in cadrul noului post de radio, pe care trustul Intact il va lansa in toamna.
Directorul de comunicare al Prima Tv pleaca la noul post de radio al trustului Intact

Levintza-Stettler, care este absolventa a Facultatii de Comunicatii Audio Vizuale din cadrul Uniunii Academice de Teatru si Cinematografie Bucuresti, a parasit Prima TV deoarece „a decis ca este timpul sa accepte o noua provocare profesionala”, dupa cum explica ea.

Aceasta a mai lucrat in cadrul companiei m.a.d (marketing, advertising, design) din Zurich intre 2003 si 2005 ca event manager pe proiecte punctuale, iar intre 2006 si 2007 a ocupat postul de events manager in cadrul companiei HCS Human Capital Solution din Bucuresti.

Din 2007 a intrat in echipa SBS Broadcasting Romania – Prima TV, ocupand postul de PR & communication director si de membru al management board-ului.

Pana la numirea succesorului sau la Prima Tv, Cristian Gheorghita, in prezent director de marketing al postului Tv va coordona activitatea departamentului de PR si Comunicare, in timp ce relatiile cu presa vor fi coordonate de Magda Istrate.