- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Rogalski Grigoriu: Buget de 80.000 de euro pentru trainingul angajatilor

23 Jul, 13:53 • sergiu.mihalcea
Agentia Rogalski Grigoriu PR va aloca, in 2008, peste 80.000 de euro programelor de training destinate angajatilor, iar Eliza Rogalski, Simona Dan si Raluca Bob sunt primii consultanti ai agentiei care au absolvit Chartered Institute of Public Relations (CIPR) din Londra, program in care agentia a investit 15.000 de euro, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficialii companiei.
Rogalski Grigoriu: Buget de 80.000 de euro pentru trainingul angajatilor

Cursurile respective au fost urmate de cei trei consultanti de la distanta, prin Internet si totodata au participat trimestrial la cursuri deschise la Londra.

„Anul acesta, investitia agentiei in trainingul consultantilor sai depaseste 80.000 de euro, fonduri care vor fi alocate, in cea mai mare parte, pentru pregatirea manageriala prin programe MBA de creative leadership”, au explicat oficialii agentiei.

Rogalski, Dan si Bob au fost alese sa beneficieze de aceste cursuri deoarece sunt, dupa cum au explicat oficialii agentiei, cei mai performanti consultanti ai agentiei.

Echipa formata din cele trei a castigat premii precum Silver Award in 2004 pentru Operatiunea Ultima Sansa, Golden Award in 2005 pentru lansarea berii Holsten, Golden Award in 2006 pentru Biosecurizat sau Silver Award in 2006 pentru lansarea laptelui proaspat de la Danone.

„Pare usor ciudat ca ne-am dus la scoala, dar am dorit sa ne consolidam baza profesionala cu notiuni si studii de caz la care nu am fi avut acces altfel”, a spus Eliza Rogalski, managing partner al Rogalski Grigoriu Public Relations.

„Cunostintele teoretice si studiile de caz aprofundate mi-au confirmat faptul ca specialistii in comunicare din Romania au recuperat anii de practica ai comunicatorilor din Occident”, crede Simona Dan, senior partner al agentiei.

CIPR Online Diploma este destinat profesionistilor care doresc sa avanseze in cariera, fiind o scoala ale carei metode de predare si evaluare sunt aplicate in tot sistemul de invatamant post-universitar din Marea Britanie.

Chartered Institute of Public Relations (CIPR), cu sediul la Londra, a fost fondat in anul 1948 si este cel mai mare institut de profil din Europa, avand in prezent 9.000 de membri, profesionisti de PR din toate domeniile de activitate.

Rogalski Grigoriu Public Relations, parte a agentiei de publicitate Tempo, este specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor.

Portofoliul de clienti ai agentiei include companii precum Agricola Bacau, Atlas Corporation, Baneasa Investments, BSG, BSR, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Asociatia Erudio, Franke Romania, LaborMed Pharma, Millennium Bank, New Kopel Sixt, Ocif Group, Kiwi Finance, Petrom, Tassullo, Tuborg Romania.