- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

RTH Consulting: crestere de 25% in 2008

09 May, 11:31 • sergiu.mihalcea
RTH Consulting International, companie romaneasca de training in marketing, management si vanzari, a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de aproape 100.000 de euro (323.153 lei), iar pentru 2008 estimeaza o crestere de pana la 25%, a spus pentru DailyBusiness Nicoleta Serban, directorul general al RTH.
RTH Consulting: crestere de 25% in 2008

„Estimarile pentru 2008 indica o crestere de cel putin 20-25% a veniturilor RTH, datorita introducerii in domeniul de activitate a serviciului specializat de selectie si recrutare”, a explicat Serban.

Selectia si recrutarea de personal, serviciu destinat in special pietei interne, a devenit obiect de activitate al RTH Consulting la jumatatea lui 2007.

„Psihologii si specialistii nostri au intervievat un numar de circa 500 de persoane, din care 40% au fost angajate”, a spus Serban.

In 2008, RTH Consulting planuieste sa stabileasca parteneriate internationale cu recruteri din Cipru, Grecia, Germania si Italia pentru selectia de manageri si specialisti pentru proiecte internationale.

RTH Consulting a pregatit si antrenat in marketing, management, vanzari si asigurarea calitatii peste 20.000 de persoane fizice si juridice.

RTH Consulting International a devenit entitate juridica de sine statatoare in 2001, fiind constituita din echipa unui departament de consultanta al companiei Royal Trading House, care avea ca obiect de activitate implementarea de standarde de calitate ISO si asigurarea unui cadru de pregatire in marketing, management si vanzari.

Din portofoliul de clienti ai RTH Consulting fac parte companii precum Alfa Press, Alpha Bank Romania, Bancpost, Banca Carpatica, BRD Butangas, Heidi Chocolats, Oltchim, Teraplast, Siveco Romania, precum si altii.