Cariere

Start la recrutari: Ce angajati cauta firmele de la Targul de Joburi

30 Mar, 00:07 • valentin..nicolae
Companiile dau startul la recrutari. Targul de joburi "Angajatori de Top", organizat vineri si sambata la Bucuresti, isi deschide portile. Peste 90 de companii din constructii, IT&C, retail, farma, FMCG si alte domenii vin la targ cu programe de internship si posturi de entry si middle-level.
Start la recrutari: Ce angajati cauta firmele de la Targul de Joburi

La fel ca si in editia de toamna, din octombrie 2011, cele mai multe posturi vizeaza zona de IT si software, iar majoritatea angajatorilor cauta persoane cu experienta de minim 1 an in domeniul de activitate aferent.

Vezi mai jos o parte din locurile de munca scoase la bataie de companii. Domeniul este reprezentativ pentru companie, nu pentru tipul jobului, astfel ca la categoria „Constructii”, de exemplu, companiile de profil pot avea si oferte pentru departamentele de resurse umane sau financiar-contabil.

[img=2820][/img]1. Constructii-inginerie

Constructorul de material rulant feroviar Bombardier angajeaza la Cluj un recruitment team leader (peste 5 ani de experienta), un international recruiter (cunoscator de limba germana sau suedeza), adminsitrator resurse umane, analist sistem resurse umane, analist financiar si un specialist in pachete de compensatii si beneficii.

Draexlmaier Group, companie specializata in sisteme electrice, are peste 35 de pozitii deschise in Pitesti, Hunedoara, Timisoara, Brasov si Satu Mare.

Printre joburile propuse se numara cele de: inginer designer Autocad (1-5 ani experienta, Pitesti), inginer electrician (1-5 ani, Pitesti), internship – inginer dezvoltare produs (entry level, Pitesti), programator SQL Server (entry level, Pitesti), tehnician analist calitate (entry level, Hunedoara), asistent designer CATIA (entry level, Hunedoara), deputy HR manager (entry-level, Satu-Mare), project manager (entry-level, Brasov), inginer masini speciale (entry level, Brasov).

Carpatcement deruleaza un program de internship pentru studenti, cu 7 pozitii in Bucuresti si Deva, pe domenii ca protectia mediului, achizitii, inginerie miniera, contabilitate si inginerie mecanica.

Lafarge Gips recruteaza un analist vanzari in Bucuresti, cu peste 5 ani de experienta, studii superioare, experienta de minim 2 ani in analiza vanzari, cunostinte de limba engleza (nivel avansat) si carnet de conducere; un reprezentant vanzari pe zona Moldova, cu peste 5 ani de experienta in vanzari materiale de constructii (preferabil finisaje), cunoscator de limba engleza, care trebuie sa realizeze obiectivele de volum, pret si termene de plata pentru placi gips carton profile metalice,ipsosuri si ipsosuri imbinari pentru aria geografica de responsabilitate; si un inginer electrician in Bucuresti, tot middle level, absovent de studii superioare cu profil electric.

SWS International, companie ce activeaza in domeniul productiei, importului/exportului si distributiei de sisteme electronice de cantarire, cauta programatori, ingineri electronisti, tehnicieni montaj si agenti de vanzari. Toate pozitiile sunt deschise in Capitala.

[img=2823][/img]2. Financiar-Bancar

BCR angajeaza un statistician middle level pentru Biroul Analiza Risc de Credit, cu studii superioare „de lunga durata” (matematica, statistica sau IT), cu vechime de 1 an in domeniu si 1 an in aria de dezvoltare a modelelor de scoring, cunostinte avansate de programare SQL si SAS, cunostinte medii privind standardele Basel II si cunostinde de modelare cantitativa.

Grupul international de consultanta si audit Mazars angajeaza pe pozitii entry-level in Bucuresti un contabil junior pe outsourcing services, un consultant junior pe taxation services si un audit junior.

Temenos, firma specializata in solutii bancare integrate, recruteaza 20 de angajati noi in Bucursti pe pozitii ca technical consultant (1-5 ani experienta), business consultant (1-5 ani experienta), contract management analyst (1-5 ani experienta), Team Supervisor – Contract Management Team (1-5 ani experienta), financial analyst (1-5 ani experienta), contabil AR (1-5 ani experienta, vorbitor de germana/franceza) si treasury accountant (1-5 ani experienta).

[img=2821][/img]3. FMCG si retail

In zona de FMCG, printre companiile prezente la targ se numara British American Tobacco (BAT), Coca-Cola HBC, L’Oreal, Unilever, Nestle, JTI, Danone si Kraft.

Coca-Cola HBC Romania recruteaza 5 oameni noi in Bucuresti (4) si Ploiesti (1) pe pozitii de trainee – in productie la Ploiesti si pe resurse umane, marketing, logistica si comert la Bucuresti.

Compania de produse lactate Danone are 13 pozitii deschise in Bucuresti, Iasi, Slatina, Alexandria si Drobeta Turnu-Severin.

Astfel, in Capitala posturile libere sunt cele de assistant brand manager (studii superioare de preferat in economie sau administratie, cunoscator de limba engleza); analist laborator (minim 1 an experienta intr-un loc similar sau studii superioare de specialitate, cunoscator de fizico-chimie si microbiologie, minim calificare de tehnician laborator); brand manager, finance controller, coordonator planificare depozit regional, IT business analyst, help desk office, merchendiser si coordonator zona proces.

Danone cauta in Iasi un area sales manager, iar in Slatina, Drobeta si Alexandria recruteaza cate un reprezentant vanzari.

Firma Delaco Distribution recruteaza agent livrator, promoter, agent de vanzari (Ploiesti, Iasi, Bucuresti) si lucrator comercial, iar Unilever are nevoie de un analist IT.

Oferta de job-uri a JTI Romania numara programe de internship, functii entry si middle level. Printre posturile full time disponibile se numara cele de operator productie, sales accountant, management assistant, international engineering manager si business process analyst.

Kraft angajeaza un specialist IT cu studii de profil si minim 2 ani de experienta in domeniu. De asemenea compania desfasoara un program de trainee pentru absolventi sau studenti.

Concurentul Nestle Romania are 9 job-uri vacante pe consumer service, contabilitate, nutritie, distributie si achizitii, marketing si brand management.

Pe retail oferta este ceva mai redus, la targ fiind prezente doar 3 companii de profil. Mega Image angajeaza in Bucuresti asistent buyer (departamentul comercial), buyer private label products, customer and research coordinator, corporate responsibility consultant, communication coordinator si digital coordinator.

Billa cauta un asistent pentru departamentul de achizitii si un category manager, iar Decathlon angajeaza quality production leader, supply chain production leader, legal advisor, store controller, contabil junior si manager de departament.
 
[img=2822][/img]4. IT&C – Telecom

Accenture, companie multinationala de consultanta in management, solutii tehnologice si outsourcing, cauta contabili (vorbitori de italiana, cu experienta in domeniu), analisti customer service (vorbitor de poloneza si engleza), data maintenance controller (vorbitor de spaniola), adminsitrator resurse umane ( vorbitor de spaniola), contabil (vorbitor de maghiara). Toate posturile se adreseaza persoanele cu minim 1 an de experienta.

Dezvoltatorul american de jocuri video Electronic Arts (EA) angajeaza game tester, programator Java (peste 5 ani de experienta), Flash developer (1-5 ani experienta), programator C++ (1-5 ani experienta) si coordonator marketing (middle level)

IBM cauta la acest targ dezvoltatorSAP basis application, dezvoltator ABAP si consultant SAP, iar InCrys, firma ce activeaza pe piata de software in regim de outsourcing, recruteaza dezvoltatori cloud computing nivel 3, arhitect aplicatii, specialist monitorizare, dezvoltator Java RCP, inginer cloud computing virtual image si administrator baze de date – ISM. Pozitiile sunt deschise in Capitala.

Oferta de joburi a companiei Intel cuprinde posturile: inginer dezvoltare grafica, inginer software, inginer teste validare software si inginer grafica SW.

Microsoft cauta inginer office support, inginer SQL server support, inginer core support, inginer active directory support, inginer outlook support, inginer system centre technical support si support manager (compania mai are si alte posturi deschise, job-urile prezentate fiind doar o parte din oferta).

Oracle are 11 locuri de munca vacante printre care: junior technical consultant, junior software engineer, customer reference analyst (cunoscator de japoneza, chineza sau coreeana), customer service representative, EMEA contract&business practices services migration analyst, LMS license inventory consultant.

Telmap, jucator pe piata solutiilor de localizare, angajeaza dezvoltatori JAVA, programator C++, programator shell, UNIX/Linux team leader, product manager IT&C si data operator.

Ericsson recruteaza IT strategic sourcing manager, analist spend & contract, audit intern, first level core technician, ERP service engineer si analist eSourcing.

Dezvoltatorul de software Luxoft are 4 posturi libere pe system tester, inginer software C++, dezvoltator senior JAVA si dezvoltator Java, toate pentru persoane cu 1-5 ani experienta, in Bucuresti.

Oferta de job-uri vacante a companiei Romtelecom cuprinde 15 pozitii, printre care cele de reprezentant vanzari, trainer, specialist solutii tehnice, operator telesales, key account representative, ingineri si agent retentie.

Compania de webhosting 1&1 Internet
Development
va angaja anul acesta inca 100 de specialisti in IT, in cadrul
centrului din Romania. La targ compania cauta candidati pentru posturile libere din departamentele
de software development, quality assurance, project management, user experience
si product development. Posturile vizeaza atat persoanele cu experienta in
acest domeniu, cat si studentii si absolventii care
vor sa urmeze un internship.

[img=2824][/img]5. Farma, logistica

Pe domeniul farmaceutic, Prisum si Sandoz sunt cele doua companii care recruteaza la acest targ. Prisum are 13 pozitii deschise in mai multe orase din tara. In Bucuresti, compania cauta un asistent manager (1-5 ani de experienta) care sa se ocupe cu organizarea agendei directorului general, un agent de vanzari (entry-level), un contabil (1-5 ani experienta) si un promoter (student/absolvent).

In Constanta Prisum recruteaza un promoter, in Pitesti un agent de vanzari, iar in Brasov, Galari, Craiova, Targu Mures si Ploiesti cauta cate un reprezentant medical (entry-level).

Sandoz are nevoie de 5 reprezentantt medicali  (1-5 ani experienta) pe zonele Constanta-Tulcea, Bucuresti, Brasov-Covasna-Hargita, Arges-Dambovita-Valcea si Prahova-Buzau.

In zona de logistica, DB Schenker Romtrans angajeaza indoor sales representative, economist SAP, expeditor international – maritim, rutier, aerian, cu experienta de 1-5 ani in domeniu.

Targul „Angajatori de Top” se desfasoara la Sala Palatului din Capitala , vineri intre orele 10.00-18.00 si sambata intre orele 10.00-17.00.