- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Targul BankingJobs asteapta de 3 ori mai multi participanti fata de editia precedenta

09 Apr, 13:50 • sergiu.mihalcea
Organizatorii evenimentului BankingJobs, Multi Media Net, estimeaza ca expozitia de joburi bancare din 17-19 aprilie va fi vizitata de aproximativ 5.000 de persoane, majoritatea din Bucuresti, iar pozitiile de entry si middle-management vor fi cele mai ofertate si solicitate, peste 90%.
Targul BankingJobs asteapta de 3 ori mai multi participanti fata de editia precedenta

Prima editie a Targul BankingJobs s-a derulat pe parcursul a doua zile, 21 si 22 noiembrie 2007, a strans ofertele de munca a 10 banci, si a fost vizitat de peste 1.500 de persoane interesate de un job intr-o institutie de credit.

Cele mai solicitate posturi au fost cele de entry si middle-management, iar cele mai mici salarii solicitate de aplicanti s-au situat undeva in jurul valorii de 500 euro, potrivit directorului Multi Media Net, Cornel Dinu.

Organizatorii targului analizeaza varianta de a extinde acest eveniment si in alte orase, principalale tinte fiind Cluj-Napoca si Constanta. „Este foarte probabil ca in viitorul apropiat sa mergem si in aceste locatii”, a declarat in acest sens Dinu.

Solicitantii de job-uri din provincie, care nu pot ajunge in Capitala in acea perioada, pot aplica online pentru Targul BankingJobs, pe site-ul bankingjobs.ro, CV-urile lor vor ajunge la reprezentantii departamentelor de resurse umane din cadrul celor 12 banci participante la eveniment.

„Varianta online a fost lansata in urma cu 24 de ore, si deja au fost depuse circa 200 de CV-uri din orase ca Brasov, Cluj-Napoca, Deva, Constanta, Ploiesti si Buzau,” a precizat Dinu.

La evenimentul din aceasta primavara, pozitiile de entry si middle-management vor fi cele mai ofertate si solicitate: ofiteri bancari casierie, ofiteri bancari retail si corporatii, analisti credite, responsabili carduri, administratori cont, contabili, dealeri, auditori interni, analisti sistem IT, asistenti directori si sefi agentii.