- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

A murit Tina Turner! Motivul pentru care legendara cântăreață luase în calcul sinuciderea asistată

24 May, 22:39 • Stefan Simion
A căzut cortina peste încă o legendă a muzicii! Tina Turner s-a stins din viață la 83 de ani.
A murit Tina Turner! Motivul pentru care legendara cântăreață luase în calcul sinuciderea asistată

Cântăreața Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani. Anunțul a fost făcut de purtătorul ei de cuvânt.

Tina Turner a murit la 83 de ani

Tina Turner, cântăreața de origine americană care a părăsit o comunitate agricolă dificilă și o relație abuzivă pentru a deveni una dintre cele mai bune artiste din toate timpurile, a murit miercuri la vârsta de 83 de ani. Aceasta avea mai multe probleme de sănătate.

Tina Turner

Ea a murit liniștită, după o boală îndelungată, în locuința sa din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția” a declarat reprezentantul ei, potrivit Reuters.

Tina Turner a luat în calcul sinuciderea asistată

În 2020, pe când avea 80 de ani, Tina Turner declara pentru The Mirror că se simte fericită, chiar dacă este bolnavă.

Am 80 de ani. Ce crezi? Cum mă gândeam că o să fiu la 80 de ani? Nu aşa. Arăt bine. Mă simt bine. Am trecut prin boli grave, dar le-am depășit. E ca și cum aș avea o a doua şansă în viaţă. Sunt fericită să am 80 de ani”, a spus ea la vremea aceea.

După ce în 2013 s-a căsătorit cu producătorul muzical german Erwin Bach, Tina Turner a suferit un atac cerebral ușor. Artista a fost nevoită să învețe din nou să meargă. Trei ani mai târziu a fost diagnosticată cu insuficiență renală și cancer intestinal.

Tina Turner s-a vindecat de cancer după ce i s-a extirpat o parte din intestine, însă i s-au agravat problemele renale. Din cauza problemelor grave de sănătate, Tina Turner a decis să încheie socotelile cu viața, însă s-a răzgândit destul de repede.

Cântăreața a luat în calcul sinuciderea astitată. Erwin i-a donat un rinichi, iar operația de transplant s-a încheiat cu bine în aprilie 2017.

Tina Turner a decis să se retragă din viața publică după turneul de adio din 2008-2009. Artista nu mai era de mult timp în lumina reflectoarelor și se știa că are grave probleme de sănătate.

https://youtu.be/GC5E8ie2pdM

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult