- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Pe ce poziții se află posturile vacante

24 Mar, 19:23 • stefan.vlad
ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă, potrivit unui anunț publicat vineri. Perioada de înscriere a început deja și va ține până spre jumătatea lunii viitoare, prima probă, cea scrisă, fiind programată pentru 27 aprilie 2023.
ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Pe ce poziții se află posturile vacante

ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista celor 103 posturi vacante scoase la concurs se numără poziții în Direcția generală antifraudă fiscală, Direcția generală control venituri persoane fizice, Direcția generală coordonare control fiscal, Direcția generală de management al riscurilor și nu numai.

Citește și: Modificări majore privind popririle bancare! Vești bune pentru cei care au datorii la ANAF

ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Depunerea dosarelor de înscriere pentru concurs are loc în perioada 24 martie – 12 aprilie 2023, acestea fiind depuse la sediul ANAF din str. Apolodor, nr. 17, sector 5, București.

În perioada 13 – 21 aprilie, va avea loc selecția dosarelor de concurs. Apoi, pentru cei admiși la selecție, proba scrisă este programată pe 27 aprilie, la ora 10:00 (locul de desfășurare va fi anunțat ulterior).

În fine, proba de interviu se va derula în termen de maximum cinci zile lucrătoare după proba scrisă (adică până la 5 mai), pentru cei care au obținut cel puțin 50 de puncte la proba scrisă (data, ora și locul vor fi afișate odată cu rezultatele finale ale probei scrise).

Informații mai multe despre concursul organizat de ANAF (condiții, acte necesare, bibliografie și tematică etc.) pot fi găsite în pagina dedicată de pe www.anaf.ro (se selectează „Toate județele” și apoi se apasă butonul „Caută” – documentele legate de concurs sunt datate 24 martie 2023).

Declarația Unică ANAF 2023

ANAF a anunțat termenul pentru depunerea Declaraţiei Unice, privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. Mai multe detalii aici.

Conform Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), termenul-limită pentru depunerea Declarației Unice de către persoanele fizice este 25 mai 2023. În acest context, reprezentații ANAF recomandă ca formularul să fie trimis prin mijloacele electronice.

De asemenea, pentru completarea şi depunerea declarației, contribuabilii pot solicita sprijin la numărul de telefon 031.403.91.60, prin e-mail sau accesând Formularul de contact disponibil pe site-ul ANAF.

Mai mult, pe pagina de Facebook a ANAF și pe canalul de Youtube vor fi publicate materiale video, referitoare la descărcarea, completarea și depunerea declarației.

În acest sens, în lunile aprilie și mai, ANAF va organiza seminarii web în cadrul cărora se vor prezenta completarea și depunerea Declarației unice (212) pentru categoriile de venituri pentru care exista obligația depunerii.