- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

ANAF scoate la licitație un Audi A5 din 2018. Cât cere instituția pentru mașina scoasă pentru a treia oară la vânzare

17 Feb, 15:11 • Adrian Popovici
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța organizează o licitație pentru un Audi A5 fabricat în anul 2018, iar prețul de plecare este foarte atractiv.
ANAF scoate la licitație un Audi A5 din 2018. Cât cere instituția pentru mașina scoasă pentru a treia oară la vânzare

Periodic, Administrația Națională a Finanțelor Publice (ANAF) organizează licitații pentru diverse autoturisme sau chiar avioane confiscate, în speranța că vor stârni interesul cetățenilor români. Adesea, este nevoie de două sau trei licitații pentru ca cineva să facă o ofertă concretă, pe care statul român să o poată fructifica, așa cum se întâmplă și în cazul unui Audi A5 din 2018. Aceasta reprezintă a treia licitație pentru acest vehicul, după cum transmite Fanatik.

“Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, în temeiul prevederilor art.250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, va face cunoscut că în ziua de 22 februarie 2024, ora 14.00, în Mun. Constanţa, bd. Tomis, nr. 312A se vor vinde la licitație următoarele bunuri mobile, licitația a treia:

Autoturism marca Audi, An fabricație: 2018, Serie şasiu: WAUZZZF5XJA086155, stare uzură: stare tehnică foarte bună, semne particulare: berlină cu hayon, tapițerie piele, cutie automată alte_particularităţi: nr. km 182693, fără serie motor”, se arată în postarea ANAF de pe Facebook. Trebuie subliniat faptul că prețul de pornire al autoturismului la această licitație este de 51.172 de lei, fără TVA.

Audi A5 din 2018. Foto: ANAF
Audi A5 din 2018. Foto: ANAF

Te-ar putea interesa și: Prețul de vis cu care ANAF a scos la licitație un Mercedes-Benz! Cum pot românii să se înscrie

Ce trebuie să știe cei care vor să cumpere acest Audi A5 din 2018?

Persoanele interesate de acest Audi A5 din 2018 sunt obligate să depună, cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea acesteia, un set de documente. În mod evident, dosarul trebuie să includă o ofertă de cumpărare, alături de dovada plății taxei de participare sau a unei scrisori de garanție echivalente cu 10% din prețul de pornire al licitației.

„Pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, în timp ce pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română”, mai transmite ANAF celor care vor să liciteze pentru acest Audi A5 din 2018.

Cetățenii români trebuie să furnizeze o copie a cărții de identitate, în timp ce cei străini trebuie să prezinte o copie a pașaportului sau a documentului de identitate. În plus, ofertanții trebuie să completeze o „declarație pe proprie răspundere a ofertantului”, prin care atestă că nu sunt persoane interpuși ale debitorului.

Conform legislației, cumpărătorul va fi obligat să respecte toate prevederile legale specifice, inclusiv cele referitoare la protecția mediului și conservarea patrimoniului național, conform anunțului ANAF. Pentru cei interesați de astfel de licitații, trebuie menționat că ANAF organizează și o licitație pentru un set de bijuterii evaluate la 1,3 milioane de lei.

Citește și: ANAF scoate la vânzare prin licitație noi mașini, cu prețuri între 500 și 40.000 de euro

Tags: