- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Anunțul mult așteptat pentru fanii Nokia. Se întâmplă după 60 de ani: „Cât mai repede posibil”

27 Feb, 13:08 • Toma Anca
Anunțul mult așteptat pentru fanii Nokia. Compania a anunţat duminică că intenţionează să îşi schimbe identitatea mărcii pentru prima dată în aproape 60 de ani, cu un nou logo, în timp ce producătorul de echipamente de telecomunicaţii se concentrează pe o creştere agresivă.
Anunțul mult așteptat pentru fanii Nokia. Se întâmplă după 60 de ani: Cât mai repede posibil

Anunțul mult așteptat pentru fanii Nokia. Noul logo cuprinde cinci forme diferite care formează cuvântul NOKIA. S-a renunţat la culoarea albastră iconică a vechiului loAngo pentru o gamă de culori în funcţie de utilizare.

Citește și: UE va obliga producătorii să facă toate bateriile mai ecologice. Telefoanele mobile vor trebui proiectate astfel încât bateria să poată fi scoasă şi înlocuită cu uşurinţă

Anunțul mult așteptat pentru fanii Nokia

A existat asocierea cu smartphone-urile, iar în prezent suntem o companie axată pe tehnologie de afaceri. Am avut o creştere foarte bună de 21% anul trecut în sectorul enterprise, care reprezintă în prezent aproximativ 8% din vânzările noastre, sau aproximativ 2 miliarde de euro. Vrem să ducem această cifră la două cifre cât mai repede posibil.„, a declarat directorul executiv Pekka Lundmark într-un interviu acordat Reuters.

Următorul smartphone produs de către compania emblematică Nokia este un telefon pe care utilizatorii îl pot repara singuri Spatele telefonului este din plastic reciclabil, care poate fi îndepărtat cu uşurinţă pentru a schimba componentele defecte.

Înarmat cu unelte şi ghiduri de reparaţii de la compania iFixit, un utilizator poate scoate şi înlocui capacul din spate al telefonului, bateria, ecranul şi portul de încărcare, notează CNBC.

Nokia G22, dezvoltat de producătorul finlandez HMD Global, este un smartphone cu un ecran de 6,5 inchi şi o cameră principală de 50 de megapixeli.

Telefoane ce vor fi lansate în 2023

Marii producători de smartphone-uri urmează să lanseze noi modele, iar printre ei se numără Apple, Samsung, Google sau OnePlus. Anul trecut, producătorii de smarphone-uri spuneau că au făcut progrese.

Apple iPhone 15

Samsung Galaxy S23

De asemenea, e de așteptat ca gigantul sud-coreean Samsung să facă upgrade-uri camerei foto și să vină cu schimbări în materie de design.

Samsung S23 Ultra ar putea avea în configurație o cameră principală de 200 de megapixeli, a precizat Ice Universe, cont de Twitter specializat în dezvăluiri de informații din domeniul telefoanelor mobile. Cel puțin, pe hârtie, ar fi un progres față de camera principală de 108 de megapixeli a modelului Galaxy S22 Ultra. De menționat că dimensiunea senzorului și viteza au un rol important pentru producerea unei imagini de calitate.

Google Pixel 7A

Dacă va respecta tradiția, Google ar putea lansa în primăvara sau vara lui 2023 modelul Pixel 7A, adică o variantă mai accesibilă a modelului Pixel 7. Dezvoltatorul Kuba Wojciechowski susține că Google Pixel 7A ar putea avea un display cu o rată de refresh de 90Hz și încărcare wireless, două caracteristici care nu se regăsesc la modelul Pixel 6A. Google Pixel 7A va avea un design similar modelului anterior.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung va prezenta a cincea generație a Galaxy Z Fold în 2023. Următoarea versiune a hibridului dintre un telefon și o tabletă ar putea avea un slot pentru stocarea stylus-ului S Pen, un design și materiale mai ușoare, precum și un „breton” mai puțin vizibil, arată publicația coreenă The Elec. Deocamdată, gigantul sud-coreean nu a confirmat oficial cu ce îmbunătățiri va veni Z Fold 5.

OnePlus 11

OnePlus 11 5G își va face debutul la începutul anului viitor. Compania chineză a confirmat că că noul telefon va fi lansat pe 7 februarie, alături de OnePlus Buds Pro 2. Una dintre cele mai mari schimbări care vor apărea pe OnePlus 11 ar putea fi modulul circular reproiectat al camerei sale, potrivit randărilor publicate pe blogul GadgetGang.li.