- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Averea impresionantă făcută de Adelina Pestrițu din meseria de influencer. A avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane de lei

22 Aug, 14:00 • Constantin Cristina
Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai urmăriți creatori digitali din România, a avut o cifră de afaceri de patru ori mai mare comparativ cu 2021, mai exact de 1,9 milioane de lei.
Averea impresionantă făcută de Adelina Pestrițu din meseria de influencer. A avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane de lei

Adelina Pestrițu deține integral Space Media Production, conform datelor comunicate pentru Economica.net de către Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC). Firma, care are activități ale agențiilor de publicitate, a avut marjă de profit net de peste 62% în 2022, după ce în anul 2021 a mers în pierdere, arată o statistică Economica.net pe baza bilanțurilor firmei.

Citește și: Dorian Popa are succes cu carul în afaceri. Firmele lui au avut afaceri de peste 3.3 milioane de lei în 2022 şi profitabilitate de peste 79%

Averea impresionantă făcută de Adelina Pestrițu din meseria de influencer. A avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane de lei

Firma Adelinei Pestriţu a avut o cifră de afaceri netă de 1,9 milioane de lei în 2022, de peste patru ori mai mare decât cea din anul 2021, potrivit statisticii sursei citate pe baza rezultatelor financiare ale societății.

Space Media Production a avut un profit net de 1,18 milioane lei în 2022, după ce în anul 2021 a avut pierdere netă de circa 22.000 de lei, arată bilanțurile societății comparate de Economica.net. Firma Adelinei Pestrițu a avut profitabilitate netă de peste 62%, arată calculele sursei citate pe baza bilanțurilor societății. Space Media Production a obținut aceste rezultate cu doi salariați în 2022, față de un angajat – în 2021.

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu

 

În mediul online, influencerița a reușit să își construiască o comunitate de peste 1,8 milioane de urmăritori. Este activă și își ține fanii la curent în fiecare zi cu schimbările ce au loc în viața sa personală, dar și profesională. Veniturile sale sunt pe măsură.

Și alți colegi de-ai Adelinei Pestrițu se bucură de venituri frumoase din activitatea pe care o desfășoară în mediul online. De exemplu, celebrul Andrei Selaru, cunoscut sub numele de Selly, deține firma Selly Media Network, ce prestează activități de consultanță în domeniul relațiilor publice şi al comunicării.

Selly, influencerul cu impact în rândul tinerilor, în mod special, s-a bucurat de afaceri nete de peste 761.000 de lei în 2022, cu peste 33% mai mici decât cele din 2021, potrivit analizelor efectuate de sursa citată. Nu în ultimul rând, firmele lui Dorian Popa, un alt cunoscut influencer, au avut afaceri nete de peste 3,3 milioane de lei în 2022 şi profitabilitate de peste 79%.

Alte articole: Ce sume! La doar 22 ani, Selly câștigă până la 100.000 de euro pe lună pentru proiectele din mediul online. Tânărul antreprenor e deja milionar în euro!