- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Brandul Sensiblu nu mai există. Dr. Max a preluat toate farmaciile. Compania vrea să fie lider de piață

08 Feb, 23:26 • Polojan Tudor
Toate cele 200 de farmacii Sensiblu au fost înlocuite de Dr. Max. Brandul Sensiblu a fost pe piața românească timp de 25 de ani.
Brandul Sensiblu nu mai există. Dr. Max a preluat toate farmaciile. Compania vrea să fie lider de piață

Sensiblu și-a rebranduit toate cele 200 de locații. Acum, farmaciile se găsesc sub numele de Dr. Max, după ce unitățile menționate anterior au început, ușor, ușor, procesul de rebranding, scrie zf.ro.

Sensiblu a fost, timp de 25 de ani, a doua rețea de farmacii ca număr de unități și cifră de afaceri. Dr. Max, numele cu care Penta Investments operează farmaciile la nivel european, a înlocuit farmaciile Sensiblu.

Mai citește și: Bani de la Guvern. Executivul a aprobat o nouă schemă de ajutor de stat pentru crescătorii de bovine, în valoare de peste 200 de milioane de lei

Sensiblu devine Dr. Max/ sursa foto: economica.net
Sensiblu devine Dr. Max/ sursa foto: economica.net

Sensiblu se pregătea de schimbare încă din 2020

Încă din anul 2020 a început rebranding-ul farmaciilor. Acesta are loc în unitățile fizice dar și în mediul online, care în momentul accesării site-ului vechi al Sensiblu se redirecționează către Dr. Max, noua identitate de brand.

„lanţul de farmacii Sensi­blu va continua să răspundă nevoilor clienţilor din mediul urban, în peste 200 de farmacii din România. Cu această nouă strategie de retail, A&D Pharma îşi propune să devină lider pe piaţa de profil din Ro­mânia“, se arăta într-un comunicat, în anul 2020.

Farmaciile erau prezente în marile orașe din România și nu numai. Acum, clienții fideli ai acesteia vor trebui să se îndrepte către aceeași locație, însă for fi întâmpinați de cunoscuta siglă Dr. Max.

Te-ar mai putea interesa și: Obligatoriu pentru persoanele racordate la sistemul centralizat de încălzire! 7 milioane de români sunt vizaţi. Amenzi uriaşe pentru nerespectarea legii

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult