- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Casa uriașă a unui miliardar celebru cu un garaj pentru 30 de mașini a fost scoasă la vânzare. Cum arată castelul de 5.000 de metri pătrați

02 Jul, 11:52 • Constantin Cristina
Casa uriașă care a fost deținută de magnatul Sidney Frank a fost scoasă la vânzare. Are un garaj în care încap 30 de mașini.
Casa uriașă a unui miliardar celebru cu un garaj pentru 30 de mașini a fost scoasă la vânzare. Cum arată castelul de 5.000 de metri pătrați

Casa imensă cu un garaj pentru 30 de mașini a fost deținută de magnatul Sidney Frank, iar acum este scoasă la vânzare, a informat digi24.ro.

Castelul este întins pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați și este situat în Greenwich, Connecticut. Sidney Frank, om de afaceri și filantrop american, a devenit miliardar datorită brandului de votcă Grey Goose, pe care l-a lansat el și bitterului Jagermeister, pentru care a deținut drepturi exclusive de import.

Citește și: Ce averi lasă în urma miliardarii confirmați decedați în această seară în submarinul Ocean Gate. Au avut averi ca în filme, dar au murit înghețați, lângă epava Titanicului

Casa uriașă a unui miliardar celebru cu un garaj pentru 30 de mașini a fost scoasă la vânzare. Cum arată castelul de 5.000 de metri pătrați

Miliardarul a murit în 2006, iar acum casa este pusă la vânzare cu 32 de milioane de euro, fiind potrivită pentru un rege.

Casa are 10 dormitoare, 16 băi, o bibliotecă, o sală de sport, o cramă și două piscine. Este situată în mijlocul unui teren de 9 hectare, ceea ce îi oferă intimitate absolută. Având, de asemenea, facilități de top pe lângă camerele și băile enumerate mai sus.

La intrare, casa are o scară largă imensă și trotuar din marmură. Faptul pentru care este arhi cunoscută casa miliardarului celebru este că are un garaj imens în care există suficient loc pentru 30 de mașini.

casa lui Sidney Frank
casa lui Sidney Frank

Averile milionarilor din submersibilul Titan

Tragedia întâmplată cu submersibilul Titan, deținut de Ocean Gate, a adus la iveală averile ca în filme a milionarilor care au decedat în urma imploziei provocate de presiunea oceanului. Cinci persoane se aflau la bordul submarinului dispărut duminică, în Oceanul Atlantic, când se îndrepta spre epava Titanicului, a anunțat Garda de Coastă a SUA și compania care deține submarinul.

Unul dintre miliardarii înghițiți de ocean au lăsat în urmă o avere de nedescris. Omul de afaceri pakistanez Shahzada Dawood, 48 de ani și fiul său, Suleman, 19ani, au decis să meargă să viziteze rămășițele Titanicului în Oceanul Atlantic, a anunțat familia Dawood.

Unul dintre cele mai bogate persoane aflate la bordul submarinului este Shahzada Dawood, care are o avere aproximată la 6,4 miliarde de dolari, potrivit Market Screener. Bărbatul este membru al Consiliului de Administrație al Institutului SETI din California și vicepreședinte al companiei Dawood Hercules Corporation, o companie de produse chimice cotată la bursă.

Alte articole: Miliardarul Puiu Popoviciu scapă de închisoare. Omul de afaceri se poate întoarce în România. Decizia este definitivă