- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât a plătit un client pentru două cafele și două felii de tort. Nota de plată care a generat un val de reacții ”E incredibil!”

06 Jun, 20:12 • Stefan Simion
O notă de plată publicată de un client a generat reacții în lanț. Pentru două cafele și două felii de tort, clientul a scos din buzunar o sumă mult prea mare, care a șocat opinia publică. La ce local a fost plătită și cum s-a ajuns la o asemenea valoare.
Cât a plătit un client pentru două cafele și două felii de tort. Nota de plată care a generat un val de reacții ”E incredibil!”

O notă de plată publicată de un client a uimit opinia publică, valoarea fiind prea mare comparativ cu produsele consumate. Cel puțin în opinia majorității celor care au reacționat.

Un client a avut curiozitatea să încerce produsele de la  cafeneaua „Sacher”, din stațiunea Trieste, Italia. Atras de marcă, ”Sacher” fiind un nume cunoscut în domeniu, omul a vrut să încerce și produsele specifice localului. Doar că momentul în care a primit nota de plată a fost unul care l-a marcat.

Clientul, care a postat bonul fiscal pe internet, a consumat un espresso de 3,50 de euro, un latte macchiato de 5,50, două felii de tort sacher, de 8,90 fiecare și două pachete de dulciuri de ciocolată la 31 și 37 de euro, conform stiridiaspora.ro.

Citește și  George Copos, omul care număra fursecurile jucătorilor de la Rapid, a dat lovitura! Fostul patron din …

Cum a făcut furori o notă de plată uriașă pentru două cafele și două felii de tort

Nota de plată de 100 de euro a stârnit un val uriaș de reacții, cele mai multe fiind unele de nemulțumire. ”Incredibil!” a fost comentariul care a însoțit cel mai mult postarea respectivă. În acest val de reacții a fost prins inclusiv primarul orașului Trieste. Doar că edilul a încercat să contrabalanseze direcția comentariilor, spunând că prețurile nu sunt deloc mari și că oamenii ar trebui să fie mândri că există un astfel de local în urbea lor.

Citește și Cât au ajuns să coste roşiile lângă Bucureşti. Se vând pe marginea drumului FOTO

„Este o mândrie pentru noi că primul Caffè Sacher din Italia a fost deschis chiar în Trieste. Dar nimeni nu se gândește cât a cheltuit proprietarul pentru renovarea vechiului amplasament, care era un vechi magazin de încălțăminte și acum este o cafenea foarte elegantă. Nimeni nu se gândește cât cheltuiește în fiecare lună pentru a plăti chiria și tot personalul. Dacă ai bani, mergi, altfel stai afară și te uiți. Și eu sunt un pasionat de Ferrari, dacă nu îmi permit, mă uit la el când trece pe lângă mine. Poate o femeie este un mare fan al genților de mână. Dacă nu-și poate cumpăra un Louis Vuitton, stă în fața magazinului și se uită la geantă. Nu văd motivul controversei ”, a fost declarația primarului, care nu a liniștit spiritele, ci mai mult a amplificat valul de reacții.

 

 

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult