- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât te costă să calci pe urmele lui Kevin din ”Singur acasă 2” și cum arată actrița din România care a jucat în această serie americană de mare succes

23 Dec, 08:00 • Andrei Alina
„Singur acasă” este cel mai popular film cu tematică de Crăciun, la nivel mondial. Puțini știu însă că în acest film produs în America a jucat și o actriță care provine din România. Pentru fanii filmului, în acest an, un hotel de lux din New York oferă experiența din „Singur acasă 2”, pe care a avut-o micul Kevin McCallister.
Cât te costă să calci pe urmele lui Kevin din ”Singur acasă 2” și cum arată actrița din România care a jucat în această serie americană de mare succes

Dacă ai visat vreodată cum ar fi să trăiești experiențele lui Kevin din seria de filme de Crăciun „Singur acasă”, acum se poate. Un hotel de lux din New York oferă posibilitatea de a vedea unde s-a filmat „Singur acasă 2”.

Puteți călca pe urmele personajului iconic chiar în hotelul Plaza care îndeplinește această dorință de Crăciun.

Celebrul hotel oferă o experiență „Singur acasă 2: Distracție în New York” pentru fanii continuării clasice de Crăciun. Doar aici ai șansa de a acumula o factură de 967 de dolari la room service, în timp ce mănânci toată înghețata pe care ți-o poți imagina și te uiți la gunoaie în confortul îndrăgitului punct de atracție din New York, scrie Today.

Pe lângă o cameră spațioasă, dotată cu un pat foarte mare și unul dintre acele frigidere mici pe care trebuie să le deschizi cu o cheie, pachetul hotelier include:

O plimbare de patru ore cu limunzina privată în jurul orașului New York, în timpul căreia veți trece pe lângă mai multe locuri de filmare din „Singur acasă 2”, precum Rockefeller Center, Empire State Building, Central Park, Radio City Music Hall și Carnegie Hall. Nu este un tur cu ghid.

Pizza mare cu brânză: O pizza cu brânză doar pentru tine. În timp ce vă plimbați prin New York pentru a admira obiectivele turisitice, veți fi tratați cu una dintre mesele preferate ale lui Kevin: o pizza cu brânză și înghețata „Singur acasă”. Asigură-te doar că îți aduci pofta de mâncare, pentru că înghețata conține 16 cupe de înghețată, bucățele de brownie, frișcă, M&M’s, cireșe maraschino și toppinguri de ciocolată, caramel și zmeură.

Pachetul „Singur acasă 2”  poate fi adăugat la orice cameră standard sau apartament pentru aproximativ 1.800 de dolari. Dacă doriți o experiență completă, la Royal Suite, unde a fost filmată experiența lui Kevin, te va costa 50.000 de dolari pe noapte.

Citește și: Primă de Crăciun 2023. Compania care le oferă angajaților de sărbători prime de până la 15.000 de lei

O actriță din România a jucat în celebrul film „Singur Acasă”, alături de Macaulay Culkin

Daiana Câmpeanu este actrița din România care a jucat în „Singur acasă 1” și „Singur acasă 2”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Rein (@dianarein)

Citește și: STUDIU. 7 din 10 angajatori vor oferi anul acesta primă de Crăciun. Bugetul este de până la 400 de lei

Daiana s-a născut în București, dar l-a vârsta de trei ani s-a mutat cu părinții în Chicago. Părinții Daianei au ajuns la Chicago cu 50 de dolari, după ce au fugit de regimul comunist, conform Pro Tv.

Daiana are acum 41 de ani și activează în domeniul muzical sub numele de scenă Diana Rein. În 2007 a lansat primul ei album, „The Back Room”, iar în 2016 a ieșit pe piață cu „Long Road”. În 2022 a lansat „Queen of my Castle”.

Primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 8 ani, când părinții ei au dus-o la un concert de blues într-un club din Chicago. A fost dragoste la prima vedere. În prezent, românca locuiește în California.