- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cel mai înstărit primar din România, rămas fără avere. Avuțiile sale au dispărut ca prin magie

12 Mar, 21:42 • Cornel Ghimeșan
Cel mai înstărit primar din România, rămas fără avere. Avuțiile sale au dispărut ca prin magie. Florentin Pandele este un nume sonor, fiind unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. Primarul orașului Voluntari este un om de afaceri, care a fost considerat cel mai bogat edil din România. Chiar și așa, averea lui Pandele s-a diminuat semnificativ în ultimii ani. Mai jos ai toate detaliile.
Cel mai înstărit primar din România, rămas fără avere. Avuțiile sale au dispărut ca prin magie

Cel mai înstărit primar din România, rămas fără avere. Avuțiile sale au dispărut ca prin magie! Florentin Pandele este unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici din țara noastră. Primarul orașului Voluntari este și un prosper om de afaceri, el fiind considerat cel mai bogat edil din România.

Totuși, averea lui Pandele s-a diminuat semnificativ în ultimii ani, potrivit declarației de avere a acestuia.

Citește și Case pentru bogații din România: care sunt cele mai scumpe proprietăți imobiliare în 2023

Florentin Pandele este primarul orașului Voluntari din anul 2000, iar în afara carierei politice, acesta s-a dovedit a fi un om de afaceri, investițiile sale asigurându-i venituri uriașe.

Potrivit declarației sale de avere, primarul orașului Voluntari a pierdut sau înstrăinat mai multe case și terenuri în ultimii ani.

Mai exact, în declarația de avere completată pe 27 aprilie 2012 (și aferentă anului 2011), primarul orașului Voluntari deținea 10 terenuri, toate în Ilfov.

Pe lângă cele menționate anterior, el deținea participații cuprinse între 18,75% și 100% din 5 terenuri intravilane (suprafețe de 500 mp, 2 X 549,38 mp, 1500 mp și 1740 mp), 4 terenuri forestiere (4 X 1152,14 mp) și 1 teren extravilan (60,000 mp). Totodată Pandele avea 3 case, în coproprietate, cu suprafețe de 200 mp, 200 mp și 240 mp.

A rămas cu patru terenuri

În declarația de avere din anul 2023 (completată pe 15.06.2023), Florentin Pandele a mai rămas cu 4 terenuri.

Se pare că și-a păstrat terenul extravilan de 6 hectare (pe care acum l-a trecut ca fiind în Sinești, județul Ialomița), unde are o participație de 25%, fiind coproprietar alături de Gheorghe Bucur, Costel Bucur, Bucur Vasilică. Acest teren a fost dobândit prin moștenire.

De asemenea, primarul din Voluntari mai are doar o casă de locuit, de 240 mp, în Petrăchioaia, din care deține 50%.

Astfel că, se poate observa că Pandele a pierdut două case și șase terenuri în perioada 2012 – 2023.

Casa în care locuiesc Florentin Pandele și Gabriela Firea pare ca scoasă din basm. Florentin Pandele și Gabriela Firea sunt căsătoriți de 14 ani și sunt mai fericiți ca niciodată.

Deși cei doi că au fost mereu în centrul atenției, politicienii au știut să-și protejeze familia de ochii presei.

Astfel că, este bine știut și faptul că Florentin Pandele și Gabriela Firea au reușit să strângă o avere deloc de neglijat, iar ca dovadă este chiar locuința în care cei doi stau.

Citește și Un nou val de scumpiri aduce mișcări surpriză pe piețele rezidențiale din marile orașe. Oradea a depășit Timișoara. În cât timp se vinde un apartament?

Imobilul impresionant din orașul Voluntari este o casă la care orice trecător rămâne cu ochii mari, conform Bugetul.ro.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult