- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cele mai accesibile și spectaculoase destinații din Europa sunt ignorate de turiști. Categoria de destinații la care nu s-a gândit nimeni

16 Apr, 18:15 • Constantin Cristina
Există o serie de destinații spectaculoase din Europa la care nimeni nu s-a gândit, în ciuda faptului că ele oferă toate ingredientele pentru o vacanță ideală.
Cele mai accesibile și spectaculoase destinații din Europa sunt ignorate de turiști. Categoria de destinații la care nu s-a gândit nimeni

Nu mai este mult până la concediul de vară, așadar oamenii deja sunt în căutarea unor destinații ideale pentru o vară călduroasă, însă nu iau în considerare categoria de destinații care au plaje accesibile, dar și spectaculoase, a informat europeanbestdestinations.com.

Vezi și: 10 destinații perfecte pentru vacanța de primăvară. Nu ai nevoie de un buget mare!

Astfel, categoria la care nimeni nu se gândește să-și petreacă concediul de vară și să nu aibă nicio grijă pe cap se referă la golfurile din Europa. Acestea oferă restaurante pe malul apei, nisip fin cu soare auriu, port de agrement și activități nautice pentru familie.

Top destinații ideale pentru vacanța de vară

1. Golful Cavtat, Regiunea Konavle – Croația

Acest golf a fost vota de turiști ca fiind cel mai frumos din Europa. Predomină culoarea verde, deoarece este împrejmuită de multă verdeață, specifică zonei mediteraneene. Este un loc liniștit, unde poți să scapi de gălăgia orașului. Golful are plaje mici, dar serviciile turistice sunt de înaltă calitate.

destinații-Golful Cavtat, Regiunea Konavle
destinații-Golful Cavtat, Regiunea Konavle

2. Golful La Concha, San Sebastian – Spania

În cadrul acestui golf regăsim două plaje cu nisip auriu, piste de bicicliști, loc pentru plimbări, iar casele sunt situate pe stâncile verzi. Este renumit pentru gastronomie, pentru calitatea vieții, a școlilor, dar și pentru viața culturală.

destinații-Golful La Concha, San Sebastian
destinații-Golful La Concha, San Sebastian

3. Golful Îngerilor, Nisa – Franța

Este considerat a fi un loc paradisiac, deoarece este mărginit de 5 orașe de o frumusețe rară: Antibes-Juan-les-Pins, Nisa, Cagnes-sur-Mer, Villeneuve-Loubet, Saint-Laurent-du-Var. I se spune golful îngerilor, deaorece potrivit mitologiei, îngerii au adus pe malul din Nisa o barcă în care era trupul unui martir.

destinații-Golful Îngerilor, Nisa
destinații-Golful Îngerilor, Nisa

4. Golful Carvoeiro, Algarve – Portugalia

Este unul dintre cele mai apreciate plaje și una dintre cele mai frumoase din Europa. Se află în Lagoa, în sudul Portugaliei. Carvoeiro este o destinație ideală pentru familii vara si pentru cupluri primăvara și toamna. Casele de pescari sunt construite chiar pe plajă, unde există și peșterile secrete, așa că ar trebui să vă rezervați un tur la Peșterile Benagil. Aici sunt foasrte multe restaurante, unde se cântă muzică live.

destinații-Golful Carvoeiro, Algarve
destinații-Golful Carvoeiro, Algarve

5. Golful Bogliasco, Liguria – Italia

I se spune că este una dintre bijuteriile ascunse ale Italiei, Bogliasco fiind o destinație plină de culoare. Acolo poți să vezi casele în culori pastelate specific golfului, galeriile de artă, terasele cu Aperol, pastele cu trufe, fructe de mare, palmieri. Golful Bogliasco poate deveni o experiență unică pentru turiști.

destinații-Golful Bogliasco, Liguria
destinații-Golful Bogliasco, Liguria

Alte articole: Vacanța de Paște de la 150 de euro! Iată câteva idei de destinații ieftine și cu peisaje ca în Asia