- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cine este patronul simigeriei Matei. Afaceristul din spatele celei mai de succes rețele de covrigării se lansează pe piața imobiliară

06 Apr, 21:47 • Cornel Ghimeșan
Matei este una dintre cele mai apreciate rețele de covrigării din România. Probabil că nu există român care să nu fi încercat măcar o dată în viața produsele de acolo, dar ceea ce nu știu mulți e cine este patronul.
Cine este patronul simigeriei Matei. Afaceristul din spatele celei mai de succes rețele de covrigării se lansează pe piața imobiliară

Patronul simigeriei Matei este un om de afaceri român de origine turcă, Ibrahim Reyhan, care se bucură de un real succes cu rețeaua de covrigării. Acum, afaceristul își pregătește intrarea pe piața imobiliară cu un proiect rezidențial în Sectorul 3 și un parc de retail în Otopeni.

Citește și Țeapa uriașă care îi lasă pe bătrâni fără niciun leu! Ce se întâmplă dacă primești mesaj de la 1762

Cine e patronul simigeriei Matei

Ibrahim Reyhan are un teren de 1.500 de metri pătrați la intersecția străzii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie 1918. Pe teren urmează să se construiască un bloc cu două subsoluri, parter, șase etaje și o suprafață de 3.600 de metri pătrați.

„Anticipăm începerea lucrărilor pentru 2024. Vom avea aproximativ 50 de apartamente și spații comerciale la parterul blocului. Acesta este primul nostru proiect rezidențial. Mai pregătim un proiect de retail în Otopeni. Ambele proiecte sunt cam în același stadiu. Piața imobiliară este, însă, cam descurajantă în această perioadă, în special pe rezidențial. Scumpirea gazelor, a energiei electrice, a creditelor determină oamenii să mai aștepte cu o eventuală achiziție imobiliară“, a declarat Alina Reyhan, administratorul firmei dezvoltatoare, pentru Profit.ro.

Citește și Ce carduri bancare vor fi complet interzise. Măsura se aplică din 5 aprilie 2024

Simigeria Matei a crescut constant în ultimii ani, covrigăriile au generat o cifră de afaceri de 33,8 milioane de lei pe an.

În ultimii ani, au fost probleme cu recrutarea angajaților la rețeaua de covrigării Matei, reprezentanții fiind nevoiți să apeleze la forță de muncă din Nepal. „Angajații români pleacă în Germania, Franța sau Italia, iar noi importăm forță de muncă. Am apelat și noi la forța de muncă din Nepal. Angajații din Nepal sunt foarte disciplinați și mulțumiți. Nu fumează, nu consumă alcool, ba au început să vorbească și română. Noi le asigurăm cazare, chiar și detergent pentru spălarea hainelor, iar salariul lor pleacă acasă“, a declarat administratorul afacerii, Alina Reyhan.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult