- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cum arată femeia care a reușit să pună mâna pe banii Loteriei Române! Maria a câștigat la tragerea Noroc

14 Mar, 21:10 • Cornel Ghimeșan
Loteria Română a făcut-o cunoscută în întreaga țară pe marea câștigătoare a premiului de la tragerea Noroc, Maria. Ei au dezvăluit nu doar numele ei complet, ci și chipul său.
Cum arată femeia care a reușit să pună mâna pe banii Loteriei Române! Maria a câștigat la tragerea Noroc

La tragerea la sorți de duminică, o femeie, pe nume Maria, din Tămănești, județul Neamț, s-a ales cu un premiu impresionant de 47.164,68 lei la loterie! Loteria Română a făcut-o cunoscută în întreaga țară, dezvăluind nu doar numele ei complet, ci și chipul său.

Citește și: Bonus colosal pentru copiii de grădiniță. Cine sunt românii care pot încasa peste 3.000 de euro de la stat

În ciuda reticenței multor câștigători, Maria a avut curajul să accepte provocarea lansată de Loteria Română. Așa că, nu numai că a fost de acord să-și dezvăluie identitatea, dar și-a pus și poza la vedere. Pe data de 13 martie, postarea despre ea a devenit virală pe rețelele de socializare.

„Maria Corina Bogliș din Tămășeni, județul Neamț a câștigat 47.164,68 de lei la Noroc.Maria își amintește că în ziua când a plecat la agenție să joace, a decis, așa, nitam-nisam, să aleagă un bilet gata completat de pe panou, contrar obiceiului său de a juca. A recurs la această schimbare fără să stea mult pe gânduri, iar rezultatul a fost o mare surpriză, chiar ea a povestit”, a transmis Loteria Română despre câștigătoarea la loto.

Cu un bilet de doar câțiva lei, Maria a izbutit să pună mâna pe peste 47.000 de lei. Desigur, va fi nevoită să plătească taxe și impozite pentru acest câștig, dar totuși va rămâne cu o sumă semnificativă. Extrem de fericită că a câștigat la loto, ea a împărtășit cum a obținut premiul de la Noroc.

Povestea ei începe cu mult timp în urmă. A încercat de nenumărate ori să își încerce norocul, alegând numere pe care le-a gândit ea însăși, până într-o zi când a hotărât să aleagă o serie deja stabilită. A fost schimbarea momentului care a și făcut-o să câștige!

„Am ales schimbarea! Nicio clipă gândindu-mă că ar putea să urmeze un câștig important. Cred că așa a fost să fie! Uneori merită câte o schimbare de joc, de strategie, deși eu sunt destul de consecventă și conservatoare în ceea ce fac”, a transmis Maria, prin Loteria Română.

Ironia este că puțini aleg să încerce norocul cu Noroc la Loto. Majoritatea optează pentru variantele standard, cum ar fi 6 din 49 sau 5 din 40, ignorând celelalte opțiuni oferite de Loteria Română, unde poate că ar avea șanse mai mari de câștig.

Citește și: România a intrat în perioadă de dezinflaţie. Prognoza BNR pentru anul 2025

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult