- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

De necrezut! Câți bani câștigă un angajat Kaufland care adună cărucioarele din parcare

09 Oct, 20:08 • Cornel Ghimeșan
Cei care își caută un loc de muncă și nu sunt hotărți cu privire la diecția pe care vor să meargă, trebuie să știe că la Kaufland există nenumărate oportunități de care pot profita.
De necrezut! Câți bani câștigă un angajat Kaufland care adună cărucioarele din parcare

Kaufland se menține drept unul dintre cei mai relevanți angajatori din România, oferind oportunități și locuri de muncă pentru cei interesați de stabilitate și remunerații adecvate, în funcție de nivelul de educație, performanțe și poziția în cadrul companiei.

Alte articole: Cum să economiseşti bani la Lidl şi Kaufland. Codurile secrete de pe etichete prin care eviţi ca supermarketurile să îţi ia banii

Practic, cetățenii români din întreaga țară au șansa de a opta pentru o carieră la Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din piața locală. Recent, compania germană a dezvăluit informații referitoare la salariile pe care le oferă candidaților interesați să se alăture echipei sale.

De exemplu, pentru un angajat fără experiență în domeniul comerțului, Kaufland oferă un salariu brut lunar de 3.300 de lei (la un program full-time). Această remunerație este completată cu diverse beneficii, cum ar fi tichete de masă, bonusuri variabile în funcție de performanțe, creșteri anuale ale salariului și o gamă variată de oferte și servicii.

În timp, veniturile salariale pot înregistra creșteri semnificative, în funcție de performanțele individuale.

Un angajat responsabil cu îngrijirea cărucioarelor din parcarea magazinului, cunoscut sub denumirea de „îngrijitor Kaufland,” câștigă lunar 3.100 de lei brut, adică aproximativ 1.800 de lei net, la un program full-time și cu un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Un anunț de angajare postat de Kaufland pentru un supermarket din București indică faptul că oricine cu vârsta de peste 16 ani poate deveni parte a echipei Kaufland.

„La Kaufland urmărim să garantăm cea mai bună experiență la cumpărături pentru clienții noștri. Ce ne face speciali? Performanţa, dinamismul şi corectitudinea. Angajații noștri contribuie semnificativ la succesul nostru prin dedicarea și pasiunea lor. Dacă ai peste 16 ani, alătură-te nouă și devino membru al echipei noastre!”, menționa anunțul de angajare postat pe o platformă online.

Ce beneficii are un îngrijitor Kaufland

  • Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 3.100 lei brut (pentru un program de lucru full-time);
  • Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale;
  • 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor crește în funcție de vechimea în cadrul companiei;
  • Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc;
  • Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară;
  • Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională.

Cerințele pentru angajare nu sunt deloc intimidante: candidatul ideal ar trebui să aibă un nivel de educație mediu, să fie dispus să lucreze în schimburi, să se ghideze după principii perecum: amabilitate, seriozitate și responsabilitate. Bineînțeles, experiența într-un post similar reprezintă un avantaj în procesul de recrutare.

Citește și: Kaufland introduce o nouă metodă de plată, începând din toamnă. Clienții vor putea plăti fără card, numerar sau internet

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult