- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

De Paște, Kaufland introduce produsul mult iubit de români la ofertă. La ce preț va fi găsit pe rafturile supermarketului din data de 5 aprilie

04 Apr, 16:39 • Constantin Cristina
Kaufland pregătește o surpriză pentru români și bagă la vânzare începând din 5 aprilie, cu venirea Paștelui, produsul mult iubit. Care este acest produs și ce preț are?
De Paște, Kaufland introduce produsul mult iubit de români la ofertă. La ce preț va fi găsit pe rafturile supermarketului din data de 5 aprilie

Kaufland a decis să facă o bucurie clienților de Paște, mai exact în perioada 5 – 11 aprilie, și anume că românii vor putea beneficia de o serie de oferte de peste 25%, dar vor putea avea pe raft și produsele adorate, a informat fanatik.ro.

Citește și: Cât vor plăti românii de Paște pentru carnea de miel cumpărată de la Carrefour, Lidl sau Kaufland

Kaufland introduce produsul mult iubit de români la ofertă

Potrivit catalogului publicat de retailer, produsul mult așteptat de români să intre la vânzare este chiar ceafa de porc, care va fi redusă în săptămâna 5-11 aprilie cu 24%. Ceafa de porc fără os va costa 24,99 lei, fiind redusă de la 32,99.

Kaufland
Kaufland

Compania nu se oprește aici din surprize și anunță că la ofertă vor mai fi și cârnăciorii de porc, tot în săptămână menționată mai sus, fiind reduși la rândul lor cu 21%. Tariful produsului pentru 500 de grame este de 10,99, preț inițial de 13,99.

Micii de porc sunt și ei la mare căutare, așa că cine este amator de mici, îi poate găsi la oferte în magazinele Kaufland, iar pentru 900 de grame, prețul este de 14,99 lei de la 16,99. Un kilogram de ceafă costă 49,99 lei înainte de Paște.

Alte articole: Ce conține, de fapt, pâinea din Lidl, Auchan, Kaufland, Carrefour sau alte supermarketuri. Avertisment pentru populație