Lifestyle

De pe terenul de fotbal direct la fermă! Neymar își cumpără 20.000 de vite

07 Oct, 19:38 • Cornel Ghimeșan
Celebrul fotbalist de la Paris Saint-Germain negociază, împreună cu tatăl său, achiziționarea unei ferme de 26.000 de hectare. Neymar ar urma să aibă și 20.000 de vite dacă negocierile merg bine.
De pe terenul de fotbal direct la fermă! Neymar își cumpără 20.000 de vite

Presa agricolă din Brazilia vuiește în ultimele zile despre negocierile pe care celebrul fotbalist Neymar, alături de tatăl său, le poartă pentru achiziționarea unei ferme de 26.000 de hectare. Ferma este una dintre cele mai mari ferme de stat și este cea a fostului primar din Caxias, deputat de stat și președinte al Adunării Legislative a Maranhão, Humberto Coutinho. Neymar nu se află la primele negocieri pentru această achiziție. Proprietatea lui Humberto Couthinho este evaluată, de surse de încredere, la aproximativ 120 de milioane de reali. Ferma este uriașă, existând aproximativ 26.000 de hectare de teren, dintre care 20.000 ha sunt pășune.

Alte articole: Evenimentele din Capitală vin la pachet cu restricții de circulație. 40 de linii de transport public modificate weekend-ul acesta

De asemenea, pe proprietate se află aproximativ cinci sedii răspândite și aproximativ 20.000 de capete de vite. Există 130 de baraje care ajută la irigare și câțiva kilometri de apă canalizată pentru alimentarea fântânilor de băut pentru vite. Mai sunt 26 de case în stare bună, destinate angajaților. Ferma se învecinează, pe o distanță de 17 kilometri, și cu râul principal al satului, Itapecuru.

La 29 de ani, Neymar este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume

Neymar da Silva Santos Júnior, în vârstă de 29 de ani, este cunoscut sub numele de Neymar sau Neymar Jr. și este un fotbalist brazilian care intră pe teren ca lateral stânga sau mijlocaș ofensiv. În prezent, joacă la clubul francez Paris Saint-Germain și la naționala Braziliei. Este cel mai important fotbalist oferit de Brazilia în prezent și este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. La doar 29 de ani, Neymar este deja pe lista celor mai bine plătiți și cei mai comercializabili sportivi de pe planetă. Cele mai recente estimări indică valoarea netă a lui Neymar la aproximativ 95 de milioane de euro.

De pe terenul de fotbal direct la fermă! Neymar își cumpără 20.000 de vite
De pe terenul de fotbal direct la fermă! Neymar își cumpără 20.000 de vite

Pe lângă performanțele de pe teren, starul țintește să devină milionar în agricultura braziliană. Starul de la PSG s-a făcut deja remarcat în sectorul zootehnic. Acesta organizează licitații caritabile pentru îmbunătățirea condițiilor familiilor care participă la activitățile socio-educative ale instituției pe care a înființat-o, respectiv Institutul Neymar Jr. Totuși fotbalistul are ținte înalte în ceea ce privește agro-business-ul și urmează să cumpere o fermă mixtă, teren și animale, în Nord-Est.

Negocierile de această amploare sunt dificile și uneori durează chiar ani, fiind multe chestiuni de discutat, discret și confidențial. Nu sunt multe informații despre acest subiect, dar totul indică faptul că celebrul fotbalist și tatăl său vor achiziționa ferma dorită, scrie comprerural.com

Citește și: O fostă fabrică de bere din România va ajunge complex de lux

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult