- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

El este fostul fotbalist român care ajunge să câștige pe lună 57.000 de euro. Cum a ajuns bărbatul la această performanță

08 Apr, 13:08 • Constantin Cristina
Un fost fotbalist român a reușit performanța de a câștiga în fiecare lună 57.000 de euro. Situația este mai puțin cunoscută în fotbalul românesc.
El este fostul fotbalist român care ajunge să câștige pe lună 57.000 de euro. Cum a ajuns bărbatul la această performanță

Fostul fotbalistul român care a ajuns să câștige 57.000 de euro în fiecare lună, face aproximativ 700.000 de euro pe an. Reprezentanții fotbalului românesc au spun că e prima dată când în fotbalul românesc se întâmplă o situație de genul acesta, a informat fanatik.ro.

Vezi și: TOP 5 cei mai bogați fotbaliști de la Mondialul din Qatar 2022. Ronaldo câștigă mai mult din reclame decât din fotbal

Fostul fotbalistul care ajunge la 57.000 de euro pe lună

Cristi Balaj este președintele campioanei CFR Cluj și a ajuns să facă pe lună o căruță de bani.

„Atenţie mare! Ca să fac o paranteză aici, e important să ştiţi. Am găsit cu un contract net lunar de 57.000 de euro! S-a reziliat. Nu dau nume! Ca să înţelegeţi ce am găsit. Vorba domnului Crăciunescu: «Ne putem gândi la orice!». Doamne fereşte, nu vreau să acuz, pentru că nu ăsta e ţelul meu, dimpotrivă”, a afirmat Balaj.

Cristi Balaj, fost fotbalist
Cristi Balaj, fost fotbalist

Vivi Răchită a spus că ar fi vorba de fostul portar lituanian care a și dat-o pe CFR Cluj în judecată pentru a-și primi banii, Giedrius Arlauskis. Cristi Balaj nu a vrut să confirme, însă nici nu a negat.

„Arlauskis avea un salariu de 57.000 de euro pe lună?! Net?! Doamne, ce bine se câștigă în România! De ce nu v-ați apucat de fotbal înainte? Trebuia să vă apucați mai târziu”, a spus Ioana Cosma.

La 18 ianuarie 2019, Balaj a fost ales președinte al Agenției Române Anti-Doping . Ulterior, pe 4 noiembrie 2021, Balaj a semnat cu clubul de 4 ori campion din Liga I CFR Cluj în calitate de noul lor președinte, după plecarea lui Marian Copilu la începutul anului 2021.

Ca jucător, Balaj a reprezentat FC Baia Mare și Pécsi Mecsek FC. A devenit arbitru în 1994, a intrat în Liga I a României în 2000 și a obținut certificarea FIFA în 2003. La nivel internațional, Balaj a servit ca arbitru în tururile de calificare pentru Euro 2008 și Euro 2012 , precum și în calificările la Cupa Mondială 2010 și 2014.

Alte articole: Veste bună pentru FC Rapid: A câştigat primul din cele două procese privind mărcile „Rapid”