- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Fanii serialului de succes „La Casa de Papel” sunt in extaz. Serialul „Berlin” se lansează în decembrie. Viva la resistencia!

12 Feb, 13:42 • Polojan Tudor
Veste extraordinară pentru fanii celui mai mare "jaf" din istorie, La Casa de Papel. Anunțul a fost făcut de Netflix.
Fanii serialului de succes La Casa de Papel sunt in extaz. Serialul Berlin se lansează în decembrie. Viva la resistencia!

Alex Pina, producătorul celebrului serial-fenomen „La Casa de Papel” vrea să ofere fanilor serialului alte momente de suspans, ingeniozitate, dramă și extaz. Acesta a ales un personaj în jurul căruia s-a concentrat să lanseze o nouă producție de milioane, scrie ziare.com.

„Berlin” se va numi seria care vrea să ofere o continuare a ingeniosului „La Casa de Papel”. Premiera noii producții va fi pe platforma de streaming Netflix, în luna decembrie a acestui an.

Anunțul a fost făcut cu un filmuleț postat pe rețelele de socializare, care conține câteva cadre din noua producție. Personajul principal, Perdo Alonso, se așteaptă a fi la fel de enigmatic, stilat și cu un caracter plin de principii.

„Sunt foarte încântat de ideea asta. Sunt recunoscător că mă pot conecta cu oamenii din toată lumea și să primesc în același timp atâta iubire. Am început serialul fără să știm în ce direcție ne vom îndrepta și se pare că am câștigat. Mulțumesc fanilor pentru tot!”, a declarat Pedro Alonso.

Mai citește și: Iată unde trebuie să mergi dacă nu îți place munca la birou. Remote sau hibrid, decizia îți aparține. Lista celor mai deschise țări

Distribuția serialului La Casa de Papel/ sursa foto: protv.ro
Distribuția serialului La Casa de Papel/ sursa foto: protv.ro

La Casa de Papel, serialul secolului

Serialul „La Casa de Papel” a avut premiera pe 2 mai 2017 și a fost creat, în primă fază, pentru postul de televiziune spaniol Antena 3. Primul sezon conține 10 episoade și avea să fie o serie limitată.

Serialul este unul plin de ingeniozitate, fiecare mișcare a fiecărui membru din banda profesorului fiind gândită cu mult timp înainte. Acțiune, stil, tactică, dramă, coloane sonore de excepție, sunt doar câteva dintre adjectivele potrivite pentru această serie de epocă.

Masca lui Dalí, semnătura benzii, a devenit fenomen global și a inspirat milioane de oameni. De la proteste pentru drepturile femeilor sau pentru drepturile omului, la petreceri cu tematică.

În serial joacă roluri personalități de renume precum  Úrsula Corberó alias „Tokyo”, Alvaro Morte în rolul lui „El Profesor”, Paco Tous ca „Moscú”sau Alba Flores aka „Nairobi”. Serialul s-a încheiat dupa 5 sezoane, pe 3 decembrie 2021.

Te-ar mai putea interesa și: Când trecem în ora de vară în 2023. Va fi cea mai scurtă zi a anului

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult