- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Gigantul Amazon vine în România! Jeff Bezos aduce la București un nou centru de dezvoltare a jocurilor

22 May, 21:02 • Alexe Raluca
Mulți au așteptat vestea că Amazon ajunge și în România! Gigantul lui Jeff Bezos aduce la București un nou centru de jocuri de care tinerii pasionați se vor putea bucura.
Gigantul Amazon vine în România! Jeff Bezos aduce la București un nou centru de dezvoltare a jocurilor

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Amazon recent, lucru ce i-a bucurat pe cei care lucrează în domeniul gaming-ului.

Citește și: Consecinţele crizei în sectorul IT. Amazon concediază aproape 500 de angajați în România

Gigantul Amazon vine la București

Platforma Amazon este una dintre cele mai populare din întreaga lume, având o mulțime de clienți. În timp ce unii credeau că magazinul online deschide o sucursală în țara noastră, din păcate pentru ei este vorba despre un centru de testare a jocurilor video.

„Amazon Games se concentrează pe dezvoltarea și publicarea de jocuri grozave și avem în fața noastră o foaie de parcurs ambițioasă pe termen lung. Extinderea echipelor noastre interne de dezvoltare în Europa a fost un pas natural următor pentru noi, pe măsură ce ne ocupăm de portofoliul nostru larg. Bucureștiul este cunoscut ca unul dintre orașele europene emergente de top pentru dezvoltarea jocurilor și așteptăm cu nerăbdare să profităm de bogatul bazin de talente ”, a declarat VP Amazon Games, Christoph Hartmann.

Amazon are echipe în Orange County, Montreal, San Diego și Seattle și va face angajări și la București. Cel care va gestiona echipa din țara noastră este Cristian Pană, fostul director general de la Ubisoft România. Cu prilejul noii numiri, afaceristul a transmis un mesaj publicului.

„Sunt încântat să mă alătur la Amazon Games într-un moment în care echipa își construiește în mod activ o foaie de parcurs interesantă. Am construit și condus echipe remarcabile în trecut și știu că această zonă a Europei este un punct fierbinte pentru unii dintre cei mai buni talente din gaming”, a spus Cristian Pană, potrivit comunicatului Amazon Games.
Citește și: Amazon renunță la una dintre cele mai scumpe și studiate tehnologii! Care e motivul pentru care casierii revin la muncă