- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mesaj straniu pe afinele din Lidl! O femeie a rămas șocată când a văzut ce era scris pe fructe

08 Apr, 21:05 • Constantin Cristina
Ce mesaj a găsit o femeie, după ce și-a cumpărat la micul dejun afine din Lidl. Aceasta s-a speriat, așa că a intrat pe internet să caute explicații. Ce a găsit?
Mesaj straniu pe afinele din Lidl! O femeie a rămas șocată când a văzut ce era scris pe fructe

Afinele sunt unele dintre cele mai căutate și apreciate din numeroasele categorii de fructe. Pe lângă faptul că are și o culoare plăcută și un gust plăcut, nici dulce, nici amar, este considerat un fruct sănătos.

Citește și: Fructele și legumele sunt îmbibate în pesticide. La ce trebuie să fim atenți atunci când ne facem cumpărăturile

Doctorii spun că acestea sunt foarte hrănitoare și pot și mâncare împreună cu un iaurt pe post de mic dejun sau ca desert etc. De asemenea, specialiștii au adăugat că cine consumă afine destul de des, ar fi un plus pentru întărirea sistemului imunitar, dar vine și în ajutorul sistemului cardiac și menținerea sănătății mentale, a informat playtech.ro.

Mesajul straniu de pe afine

Iubitorii de fructe sau afine în special, le pot achiziționa direct de la producători care cultivă sau direct din supermarketuri.

afine
afine

Povestea incredibilă a unei cliente a început când s-a dus într-un magazin din Lidl și a cumpărat o cutie de afine. Aceasta dorea să mănânce micul dejun cuprins din iaurt cu afine. În momentul în care mânca, a remarcat pe una dintre afine că era scris un mesaj, mai exact era un cod format din trei litere, „ABS”. Femeia a părut nedumerită, apoi speriată și a intrat pe internet să caute detalii referitoare la semnificația mesajului „ABS”.

După mai multe căutări, negăsind nimic, a povestit pățania pe platforma Reddit cu utilizatorii online, cerând sfaturi. Unul dintre utilizatori ai platformei Reddit, i-a explicat clientei că pe cutiile afinelor se inscripționează un cod de fiecare dată când sunt trimise către vânzare, și posibil în momentul trasării codului cu laserul, să fi trecut prin cutie și să rămână marcată și o afină.

„Se face cu comprimare a aerului sau ceva de genul ăsta, deci e ceva delicat. Gravarea cu CO2 pare să fie suficient de blândă pentru a nu dăuna suprafața fructului. Așa că am învățat cu toții ceva nou!”, a mai spus utilizatorul.

Mai mulți utilizatori au aflat de situația clientei, de pe seama căreia s-au amuzat. Fiecare și-a spus punctul de vedere, însă cel valabil și logic este răspunsul menționat mai sus, a detaliat sursa citată.

Alte articole: Care sunt cele mai contaminate alimente de pe piață. Iată fructele de sezon care ocupă primul loc