Mugur Mihăescu deține 3 restaurante în București, cunoscute pentru băuturile alcoolice pe care le comercializează, preparatele alese, dar și prețurile destul de mari.
O porție de 4 mici cu cartofi prăjiți costă 48,9 lei la unul dintre restaurantele sale, lucru care a atras atenția clienților. Nici alte preparate din localul său nu pot fi catalogate ca fiind ieftine. Un ou ochi cu mămăligă, brânză și smântână costă 34 de lei. Cea mai ieftină pizza – Margherita – costă 27 de lei, iar o porție de cârnați cu partofi prăjiți ajunge la 54 de lei.
„Povestea noastră a început în 2009 și continuă cu fiecare pahar ridicat și amintire creată. În prezent, suntem cel mai mare vânzător de Guinness din România, turnând cu mândrie berea perfectă, cu un guler bogat de spumă.
Oferind peste 200 de tipuri de whisky și 40 de varietăți de bere, St. Patrick este destinația perfectă pentru o doză de veselie irlandeză în București, indiferent dacă ești localnic sau doar in vizita.
Cu o dorință pentru calitate, varietate și autenticitate, fratele nostru mai mic, pub-ul Kilkenny, se remarcă prin același spirit ce a făcut din St. Patrick un local atât de iubit”, transmite Mugur Mihăescu despre localurile sale, potrivit bugetul.ro.
Localurile politicianului ar avea prețuri mari și pentru că au trecut prin ani grei, din cauza pandemiei. Acesta a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că a fost nevoit să concedieze 60 de oameni din echipa sa, după lunile fără activitate.
„Venim după o perioadă în care am fost terminați ca industrie și, deocamdată, ne scuturăm praful. În doi ani de pandemie, firmele au fost decapitalizate rău de tot. Întâi să le recapitalizăm și pe urmă ne vom gândi la investiții. Toată industria a suferit teribil. Cea mai cruntă lovitură pentru mine a fost să-mi dau 60 de oameni afară. M-a secat la suflet treaba asta”, spunea Mugur Mihăescu.
Citește și: Irinel Columbeanu, de la lux la azil. Monica Gabor îl ignoră din Malibu