- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

O nouă metodă inedită! Află cum poți citi mesajele șterse de pe WhatsApp!

15 Oct, 13:45 • Fundeanu Madalina
Cu siguranță a-ți primit măcar o dată un mesaj pe WhatsApp pe care expeditorul l-a șters și nu a-ți reușit să-l citiți la timp. Aflați acum cum puteți citi mesajele șterse foarte simplu!
O nouă metodă inedită! Află cum poți citi mesajele șterse de pe WhatsApp!

Cu siguranță a existat cel puțin un moment în care ați primit un mesaj pe WhatsApp care a fost șters de către expeditor înainte să apucați să-l citiți. Dacă nu vă doriți să întrebați autorul mesajului despre ce este vorba și vreți să vedeți în alte moduri, se pare că există și această posibilitate. Cancan.ro ne prezintă care este trucul simplu, care poate fi folosit de către toți utilizatorii Android.

Aplicația WhatsApp este foarte cunoscută printre utilizatorii de smart phone-uri și găsește în permanență moduri inedite prin care să se îmbunătățească. Nu de mult timp a fost creată o actualizare care să le permită utilizatorilor să editeze mesajele pe care le-au trimis.

Află metoda prin care poți să vezi mesajele șterse de pe WhatsApp

Așadar, pentru a putea vedea mesajele șterse, trebui să intrați în secțiunea „Istoricul notificărilor” pe care o au dispozitivele Android. Acolo veți găsi deopotrivă mesajele și reclamele. În cazul în care nu o aveți deja activată, trebuie să mergeți la secțiunea „Setări”, apoi la „Notificări”, iar apoi la „Istoricul notificărilor”.

După ce duceți până la capăt acest proces, veți putea vizualiza inclusiv mesajele pe care le-ați primit pe WhatsApp, dar partenerul de conversație le-a șters. De asemenea, dacă vă trimite o poză, o veți vedea oricum în galeria foto, chiar dacă o șterge.

WhatsApp
WhatsApp

Te-ar putea interesa și: WhatsApp ar avea în plan să introducă reclame în aplicație. Iată ce îi așteaptă pe utilizatori

Cum vă puteți proteja de escrocii de pe WhatsApp

Pentru a vă păstra siguranța pe WhatsApp, trebuie, mai întâi, să vă setați poza de profil pe modul privat. Astfel, doar contactele în care vă încredeți va pot vedea imaginea de profil. Altfel, toate persoanele care au acces sau obțin numărul de telefon vă pot fura poza și identitatea în mediul digital.

Pentru a seta fotografia în modul privat, trebuie să dați click pe cele 3 puncte așezate în colțul din dreapta, sus, al ecranului, apoi să selectați secțiunea „Setări”. Mai apoi, trebuie să apăsați pe „Confidențialitate”, urmând ca mai apoi să apăsați pe „Poză de profil”. Acolo, vei găsi textul „Cine îmi poate vedea poza de profil” și trebuie să selectați „Contactele mele” sau „Nimeni”, în funcție de preferințe. Esențial este să nu rămână activată opțiunea „Toți”.

Mai mult de atât, puteți selecta opțiunea ca doar anumite persoane din listă sa nu vadă poza de profil.

Citește mai mult: WhatsApp îți permite trimiți poze HD! Iată ce trebuie să faci ca să te bucuri de funcția secretă