- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Polițiștii au gonit pe șosele într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi. Operațiune inedită în Italia!

20 Dec, 18:10 • Cornel Ghimeșan
Operațiune de urgență realizată în mod inedit de către polițiștii din Italia. Aceștia au gonit pe șoselele țării într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi pacienţilor care aşteptau transplantul. Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan
Polițiștii au gonit pe șosele într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi. Operațiune inedită în Italia!

Poliţiştii italieni au traversat o parte din ţară cu o maşină Lamborghini pentru a livra doi rinichi pacienţilor care aşteptau transplantul, a anunţat marţi Poliţia Naţională, transmite Agerpres, care citează AFP.

Alte articole: Schimbări radicale la pensiile speciale! S-a confirmat ce venituri vor fi recalculate și în ce situație se recalculează vârsta de pensionare

„Pe drum, pe autostradă, pentru a livra cel mai frumos cadou de Crăciun: viaţa. Datorită unui Moş Crăciun special al Poliţiei Naţionale, două persoane au primit câte un rinichi donat”, a scris poliţia italiană pe pagina sa de Facebook.

Operațiune inedită în Italia! Polițiștii au gonit pe șosele într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi
Operațiune inedită în Italia! Polițiștii au gonit pe șosele într-un Lamborghini pentru a livra doi rinichi

Poliția italiană face dreptate din Lamborghini

În fotografii pot fi văzuţi un poliţist şi o asistentă care instalează în portbagajul maşinii de curse o cutie frigorifică medicală albastră în care se aflau cele două organe.

Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.

Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Cele două maşini sunt utilizate pentru interceptarea şoferilor de autovehicule care au săvârşit infracţiuni, însă sunt repartizate şi în cadrul altor misiuni de urgenţă, cum ar fi transportul de organe.

Citește și: Casarea autovehiculelor sincronizată cu impozitarea. Care este impactul programelor Rabla

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult