- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Primești 3.000 de euro dacă te muți în acest oraș de munte. Unde se află și ce trebuie să faci pentru a beneficia de sumă

28 May, 20:33 • Bocioacă Bianca
Persoanele care doresc să facă o schimbare majoră în viața lor pot profita de această oportunitate care le poate aduce 3.000 de euro dacă se mută într-un anumit oraș.
Primești 3.000 de euro dacă te muți în acest oraș de munte. Unde se află și ce trebuie să faci pentru a beneficia de sumă

Dacă vrei să îți construiești o nouă viață într-o altă țară, există o oprtunitate care, la prima vedere, pare prea frumoasă să fie adevărată. Poți beneficia de 3.000 de euro pentru a te muta într-un oraș din Spania. Iată ce trebuie să faci pentru asta.

Oraș din Spania

Citește și: Răzbunarea naturii! O metropolă de 8 milioane de locuitori se scufundă. Alte 98 de orașe vor fi înghițite de ape

Autoritățile din această zonă au decis să repopuleze orașul, după ce s-a constat, în urma unui recensământ realizat în perioada 1975 – 2021, că populația din Spania a crescut considerabil, cu peste 13 milioane de locuitori. După recensământul din 2021, în țara din Peninsula Iberică se aflau peste 47 de milioane de cetățeni.

Cu toate astea, există zone abandonate, iar autoritățile sunt dispuse să le ofere bani celor care doresc să se mute într-un anumit oraș. Astfel, aici vor fi oferite locuințe și locuri de muncă, pentru ca zona să fie readusă la viață și pentru ca bogăția culturală a locului să nu fie pierdută. Persoanele care fac această schimbare pot beneficia de sume de până la 3.000 de euro.

Citește și: Cea mai nouă stațiune cu ape sărate își deschide porțile! Orașul care găzduiește complexul balnear

Un oraș vizat este Ponga, din munții Asturiei. Cei care se mută aici vor primi ajutorul financiar. Și Olmeda de la Cuesta se dorește a fi readus la viață. Cerința este ca persoanele care doresc să se mute aici să se angajeze și să își construiască o casă, în următorii trei ani de la sosirea în zonă.

Pe listă se mai află și orașeke O Griegos, Galicia A Xesta și Rubina, unde ajutorul financiar este între 150 – 300 de euro, potrivit ziarulromanesc.de.