- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Produse cu prețuri mai mici de 5 lei, pe rafturile din Lidl din 12 iunie. Românii vor da buzna în toate magazinele din țară

09 Jun, 23:01 • Claudia Simion
Lidl lansează o nouă campanie, prin care va promova o serie de produse așteptate de toți clienții. Au prețuri mai mici de cinci lei și va fi mare bătaie pe ele în toate magazinele.
Produse cu prețuri mai mici de 5 lei, pe rafturile din Lidl din 12 iunie. Românii vor da buzna în toate magazinele din țară

Începând din 12 iunie 2023, Lidl România lansează campania „Ai grijă de toți ai casei, la prețul Lidl” și va pune pe rafturi mai multe produse atractive cu reduceri mari de preț.

Iată care sunt articolele-vedetă de la Lidl

Gel de duș de la Lidl

Un produs pe care îl veți găsi la Lidl din 12 iunie, la un preț de sub cinci lei, e gelul de duș / șamponul 3 în 1 de la Cien Men. Poate fi găsit în mai multe variante, black / polar fresh / seduction. Va fi mai ieftin cu 15% decât în mod obișnuit, iar cei care îl doresc vor plăti pe el doar 3,39 de lei.

Citește și Ce produse poţi cumpăra cu mai puţin de 7 lei. Oferta care îi va bucura teribil pe toţi clienţii magazinelor Lidl

Mâncare pentru câini

Și mâncarea pentru animalele de companie o veți putea cumpăra la super preț în perioada următoare. Din 12 iunie găsiți hrană pentru câini adulți de pui, vită sau vânat, Premium Orlando, mult mai ieftină. Va trebui să scoateți din buzunar doar 2,99 de lei pentru o cutie de 250 de gra,e. Prețul e redus cu 16%, în timp prețul întreg e de 3,59 de lei.

Gelul pentru picioare

Cine ajunge la Lidl săptămâna viitoare găsește gel de picioare de la Cien la un preț de 4,49 de lei, iar un tub cântărește 75 de mililitri.

Șervețele pentru șters mobilierul

Șervețelele umede pentru mobilă 5 în 1 vor fi găsite cu o reducere de 20% și vor costa 2,79 de lei. Fiecare pachet conține 40 de șervelele, iar prețul întreg al acestora este de 3,49 de lei.

Citește și Surpriza uriaşă de care au parte toţi clienţii LIDL. Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva

Produse cu prețuri puțin peste 5 lei

Găsiți și produse cu prețuri ceva mai mari de 5 lei, însă tot extrem de accesibile. Spre exemplu o soluție limpezire
W5 costă cu 25% mai puțin, astfel că o sticlă va fi 5,99 de lei. Prețul întreg era de 7,99 de lei.

Tags: