- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

România va avea o nouă societate de brokeraj. Șeful Superbet a făcut anunțul

19 Jul, 10:33 • Constantin Cristina
Proprietarul Superbet, Sacha Dragic, lovește piața din România și lansează o nouă societate de brokeraj. Ce își propune.
România va avea o nouă societate de brokeraj. Șeful Superbet a făcut anunțul

Bursa de Valori va avea din 24 iulie 2023 o nouă societate de brokeraj autorizată. Începerea oficială a operațiunilor Investimental are loc după o pauză de 14 ani, a transmis zf.ro.

Prin noua societate de brokeraj se dorește să facă pe înțelesul tuturor și mult mai accesibilă Bursa de Valori. Mihaela Bîciu, directorul general are un plan standard de comisioane în lei, mai exact 0,47% comision (acțiuni, drepturi, unități de fond, ETF, produse structurate), 0,20% obligațiuni corporative şi municipale, 0,1% titluri de stat.

Citește și: Salariații Superbet vor fi în culmea bucuriei! Salariile vor fi majorate cu aproximativ 12%, iar bonusurile vor rămâne active

România va avea o nouă societate de brokeraj. Șeful Superbet a făcut anunțul

Compania va fi controlată de Sacha Dragic, care este fondatorul Superbet și condusă de Mihaela Bîciu, care are 20 de ani de experiență la TradeVille, timp în care brokerul a devenit un jucător important în piața serviciilor bursiere din România.

Sacha Dragic & Mihaela Bîciu, societate de brokeraj
Sacha Dragic & Mihaela Bîciu, societate de brokeraj

De luni site-ul Investimental va fi operaţional, astfel că cei care vor dori să-şi deschidă conturi vor avea la tranzacţionare instrumentele financiare listate la Bursa de Valori București cât şi aproximativ 6.000 de companii listate la New York.

Investimental este numele societății de brokeraj controlate de antreprenorul Sacha Dragic de la Superbet şi ale cărei operațiuni sunt conduse de Mihaela Bîciu, fost CEO al Tradeville, motto-ul primului broker la Bursa de la București din ultimii aproape 15 ani fiind „work smart, invest smarter”, arată datele sursei citate.

Înregistrată la Registrul Comerțului pe 3 mai 2022, Investimental SA are sediul în București, Strada Munții Tatra, 4-10, Etaj 2. Într-un document din Monitorul Oficial din 29 aprilie 2022 se arată că „a fost dispusă autorizarea constituirii, înmnatriculării şi înregistrării Investimental”. Societatea are un capital social de 90.000 de lei, Mihaela Bîciu şi DCF Ventures figurând ca fondatori, iar RB Financial ca auditor. Acţionariatul exact încă nu este publicat în Registrul Comerţului, arată datele ZF.

Alte articole: Românii iubesc jocurile de noroc! Care sunt platformele online care sunt în topul preferințelor