- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Săgetătorul în 2023. Se așează în sfârșit la casa lui!

31 Dec, 17:16 • Cornel Ghimeșan
Anul 2023 ar putea fi anul căsătoriei pentru Săgetător! Încă din primele luni ale anului, Săgetătorul va fi izbit de o îndrăgosteală comparabilă cu poveștile din marile române de dragoste.
Săgetătorul în 2023. Se așează în sfârșit la casa lui!

Anul 2023 ar putea fi anul căsătoriei pentru Săgetător! Poate că nu o să pui semnătura pe foaie, dar clar vei găsi persoana care îți pune capac. Acest lucru este de-a dreptul surpinzător, pentru că nativii Săgetător sunt cunoscuți pentru faptul că se bucură de libertate și cu greu reușesc să fi prinși în plasă. Totuși, 2023 aduce enorm de multe surprize din acest punct de vedere!

Încă din primele luni ale anului, Săgetătorul va fi izbit de o îndrăgosteală comparabilă cu poveștile din marile române de dragoste. Ce este cel mai drăguț este că și ei vor fi luați prin surprindere. Este posibil ca această persoană magică să apară într-un context total nepotrivit. Poate că este vorba de un nou coleg de muncă sau de chiar de cineva care vă este șef/șefă. Cert este că inițial pare un context total nepotrivit. Cu toatea acestea, călcâiele vi se aprind atât de tare, încât începeți să ignorați toate aceste „nepotriviri” conjucturale.

Pe la jumătatea primăverii, după multe gânduri și întrebări luați decizia să vă aruncați în această relație și să vă asumați toate riscurile! Și este cea mai bună decizie a Săgetătorului din ultima vreme, pentru că se pare că aceasta este persoana cu care decideți să vă petreceți restul vieții. Lucrurile se pot întâmpla foarte rapid, iar o căsătorie ad-hoc nu este exclusă!

Săgetătorul în 2023! Se așează în sfârșit la casa lui!
Săgetătorul în 2023! Se așează în sfârșit la casa lui!

Lucrurile merg ca pe roate, iar această „nouă viață”, mai așezată nu vă prinde deloc rău, din contră. Reușiți să vă stabilizați, să prindeți rădăcini, investiți într-o casă și poate chiar luați în calcul și apariția unui copil. Aceste schimbări, se traducă și într-un echilibru la locul de muncă. Poate că după lungi căutări și jobul potrivit vă iese în cale.

Cum necum planul financiar funționează, cumva reușiți să faceți rost și de bani, să vă faceți poftele și să mai puneți și ceva de-o parte! Fluxul acesta continuu de noroc s-ar putea să stârnească o serie de invidii și de gânduri rele. Dar voi aveți atât de multă energie pozitivă, încât deochiul nu are cum să vă atingă. Așa că puteți să stați liniștiți! Pământul se învâtre, iar voi odată cu el și gurile rele nu au cum să vă afecteze dacă nu le dați această putere!

Săgetătorul și dragostea

Săgetătorul găsește, în sfărșit, persoana căreia să îi spună: „DA!”. Și nu e orice fel de „da”, este hotărât și tot sufletul. După o perioadă în care au tot zburt din floare-n floare sau au avut îndoieli, nativii s-au hotărât și știu clar că vor să se așeze la casa lor. Nu mai există dubii sau întrebări.

Săgetătorul și finanțele

Pare că banii nu sunt o problemă pentru Săgetător în 2023! Nu e vorba neapărat că se îmbogățesc peste noapte, însă reușesc să strângă suficient sau să producă suficient, astfel încât să fie mulțumiți cu ceea ce au. Își permit să își acorde mmente de răsfăț sau să își organizeze micile aventuri de care nativii au atât de mare nevoie pentru a fi fericiți.

Săgetătorul și sănătatea

Dacă există Săgetători care nu au făcut încă una dintre bolile copilăriei, este posibil ca 2023 să fie anul în care se întâmplă acest lucru. De asemenea, ar putea fi vorba de faptul că vor ieși la suprafață niște probleme pe care poate le-ați ignorat în copilărie sau tinerețe. Trebuie să fiți atenți din acest punct de vedere și să nu ignorați mici simptome care apar.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult