- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Schimbări uriașe pentru utilizatorii WhatsApp! Ce trebuie să știe toți cei care utilizează aplicația

08 Jun, 22:35 • Cornel Ghimeșan
Mark Zuckerberg a anunțat o nouă actualizare extrem de importantă a aplicației WhatsApp. În viitorul apropiat, vor fi introduse „canale” care vor permite organizațiilor să transmită public informații utilizatorilor.
Schimbări uriașe pentru utilizatorii WhatsApp! Ce trebuie să știe toți cei care utilizează aplicația

Cei care utilizează WhatsApp trebuie să știe că vor fi aduse modificări majore ale aplicației. În viitorul apropiat, vor fi introduse „canale” care vor permite organizațiilor să transmită public informații abonaților WhatsApp. Această funcție a fost prezentată în avanpremieră în Columbia și Singapore și este cumva similară cu buletinele de știri.

Citește și: Mai multe produse contaminate au fost retrase de pe rafturile supermarketurilor. Alertă alimentară în România!

Aceste comunicări publice vor apărea într-o secțiune nouă, numită Updates (Actualizări), care va fi separată de chat-urile private cu familia, prietenii și comunitățile. WhatsApp a lansat în mod oficial Channels, iar Mark Zuckerberg a făcut publică noua funcție pentru Columbia și Singapore.

De ce este importantă actualizarea WhatsApp

Ideea din spatele „Channels” este aceea de a permite marilor companii și administrațiilor publice să comunice direct și rapid cu utilizatorii WhatsApp. Aceasta ar putea fi utilă în măsura în care este vorba despre chestiuni urgente sau informații de ineres public, cu privire la activitățile și evenimentele organizate.

Channels își propune ajungă „cel mai sigur produs de mesagerie de difuzare disponibil, cu garanţiile solide de confidenţialitate pe care oamenii le aşteaptă de la WhatsApp”, potrivit lui Mark Zuckerberg.

Odată la 30 de zile mesajele trimise pe un singur canal vor fi șterse, astfel încât să nu se creeze multă confuzie și pentru a fi un serviciu actualizat în timp real.  Administratorii pot posta texte, imagini, videoclipuri şi chiar sondaje pentru toţi abonaţii.

„Bineînţeles, nucleul utilizării WhatsApp va continua să fie mesageria privată între prieteni, familie şi comunităţi, iar aceasta va fi întotdeauna prioritatea noastră. Crearea canalelor este un pas mare pe care utilizatorii noştri ne-au cerut să îl facem de ani de zile. Credem că a venit în sfârşit momentul să introducem un instrument de difuzare simplu, fiabil şi privat”, a adăugat compania.

Citește și: Câți bani trebuie să ai pentru a deschide un laborator de ciocolaterie. Sfaturile unei românce care activează în domeniu de 23 de ani

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult