- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Se dă startul la Black Friday! Când vor putea românii să se bucure de cele mai mari reduceri la eMag

25 Oct, 18:39 • Cornel Ghimeșan
Black Friday este cea mai așteptată zi din an! De fiecare dată, oamenii de peste tot de pe glob vânează cele mai bune oferte. eMag se pregătește cu cele mai bune reduceri pentru români. Iată care este data când se dă startul la cumpărături.
Se dă startul la Black Friday! Când vor putea românii să se bucure de cele mai mari reduceri la eMag

În România, Black Friday este un eveniment extrem de așteptat în rândul cumpărătorilor și, în mod tradițional, acesta are loc în luna noiembrie. Cu această ocazie sunt aplicate numeroase promoții și reduceri semnificative. Descoperă mai jos când are loc Black Friday 2023 în România și ce a pregătit eMAG pentru acest eveniment.

Citește și: Bitcoin România îşi deschide un sediu fizic în Bucureşti. Clienții vor avea mai ușor acces la investițiile lor

Black Friday 2023 se apropie rapid, fiind doar câteva săptămâni distanță până la evenimentul cu reduceri uriașe. Potrivit informațiilor disponibile, se pare că în acest an am putea să ne bucurăm de două runde de oferte speciale, care se pot întinde pe ambele weekend-uri și poartă numele de Black Weekend 2023.

În România, Black Friday nu coincide cu sărbătoarea tradițională a reducerilor din Statele Unite, care are loc imediat după Ziua Recunoștinței, adică pe 24 noiembrie 2023. În țara noastră, evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie în acest an.

Cu toate acestea, unii comercianți aleg să ofere reduceri chiar de la începutul lunii noiembrie, marcând astfel începutul sezonului de reduceri. De-a lungul timpului, tot mai multe magazine au extins gama de produse care beneficează de reduceri, oferind discount-uri semnificative de până la 95% sau chiar mai mult, pentru diverse categorii de produse, inclusiv vacanțe, articole de bricolaj, haine, încălțăminte și multe altele.

eMAG a anunțat că Black Friday din acest an va avea loc vineri, 10 noiembrie, și va pune la dispoziție clienților promoții uriașe pe mai multe categorii de produse.

„Black Friday la eMAG are loc în data de 10 noiembrie 2023, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri. Evenimentul se desfășoară pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră”, a comunicat eMAG pe platforma sa online.

Ce vei putea cumpăra de la eMag de Black Friday

În cadrul ofertei de Black Friday de la eMAG clienții vor putea găsi o gamă variată de produse, printre care se numără televizoare, telefoane, laptopuri, articole din categoria Fashion și echipamente sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală destinate adulților și copiilor, mobilă, jucării, anvelope și articole speciale.

La fel ca în edițiile anterioare, reducerile vor fi disponibile începând de dimineață, în jurul orei 7:00 sau 8:00, iar listele cu cele mai atrăgătoare oferte vor fi publicate cu o zi înainte. În 2022, Black Friday a început la eMAG la ora 07:21, iar cu doi ani în urmă evenimentul a debutat la 07:25.

Cele mai populare categorii de produse achiziționate de Black Friday de pe eMAG în edițiile anterioare sunt: 

  • Televizoare și sisteme audio; 
  • Produse pentru casă și îngrijirea casei; 
  • Electrocasnice mici; 
  • Fashion; 
  • Băuturi alcoolice și cafea; 
  • Smartphone-uri și smartwatch-uri; 
  • Beauty și îngrijire personală; 
  • Jucării; 
  • Produse de protecție și echipamente medicale; 
  • Frigidere și mașini de spălat. 

Citește și: A fost lansat programul „De cinci ori subvenția”. Cine sunt românii care pot lua credite în condiții speciale

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult