- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Se dă startul la festivalurile verii 2023! Tinerii se înghesuie să prindă biletele mult căutate. Câți bani scot din buzunar pentru a participa

08 Jul, 18:27 • Constantin Cristina
A sosit perioada vacanțelor, dar și cea a festivalurilor, unde tinerii se înghesuie să aibă parte de cele mai tari senzații din vara anului 2023. Iată cât costă un bilet la Untold, Neversea, Electric Castle și alte festivaluri.
Se dă startul la festivalurile verii 2023! Tinerii se înghesuie să prindă biletele mult căutate. Câți bani scot din buzunar pentru a participa

Tinerii au intrat în priza festivalurilor mult așteptate din România. Neversea, Untold sau Electric Castle sunt suprasolicitate în această perioadă cu solicitarea biletelor, a informat observatornews.ro. Festivalurile de muzică aduc, ca în fiecare an, artiști de top în România, care să întrețină atmosfera până dimineață.

Citește și: Cât de avantajos este să-ți deschizi un food-truck? Restaurantele de tip tradițional s-au demodat „Îți dă libertatea de a-ți muta businessul. Când investești într-o locație fixă, rămâi doar acolo și atunci ești legat”

Se dă startul la festivalurile verii 2023! Tinerii se înghesuie să prindă biletele mult căutate. Câți bani scot din buzunar pentru a participa

Așadar, doritorii și iubitorii de astfel de experiențe unice într-un an trebuie să bage mâna adânc în buzunar, deoarece accesul la un festival de muzică de top nu este tocmai ieftin.

Spre exemplu, un bilet la festivalul Untold de la Cluj are loc în perioada 3-6 august, urmând să fie găzduit de Cluj Arena. La festival vor fi prezenți artiști precum, Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso și Salvatore Ganacci. În cazul acestor tipuri de bilete, prețul variază între 500 și 1.000 de lei, doar există și varianta VIP care ajunge și la 2.400 de lei.

Festivalul Neversea se ține la Constanța și ține de pe 6 iulie până pe 10 iulie. La acest tip de festival vin artiști, precum: Lost Frequencies, Grasu XXL, Steve Aoki, Salvadore Ganacci, J Balvin sau Nicole Cherry. Tarifele biletelor de acces nu sunt foarte diferite de cele de la Untold. Prețul de pornire este 330 lei și poate ajunge până la 800 de lei. Dacă vorbim de opțiunea VIP, atunci biletul se îndreaptă către 2.000 de lei.

festivaluri
festivaluri

Alte festivaluri

În vara aceasta în România mai avem şi alte festivaluri importante de muzică precum

  • Electric Castle (19-23 iulie 2023, Bonţida, judeţul Cluj-Napoca),
  • VIBE Festival 2023 (6-9 iulie 2023, Târgu Mureş),
  • Open Air Blues Festival (18-23 iulie 2023, Brezoi, județul Vâlcea),
  • Summer Well 2023 (11-13 august, Domeniul Ştirbey, Buftea)
  • Braşov Jazz&Blues Festival 2023 (10-15 august 2023, Braşov).

Prețurile la bilete variază în funcție de foarte multe detalii. Orientativ putem spune că prețul pentru un bilet la:

  • Electric Castle variază între 65 şi 500 de euro, dar poate să ajungă până la 3.300 de euro.
  • Preţul pentru un bilet la VIBE Festival 2023 porneşte de la 169 de lei, pentru o zi.
  • Preţul biletelor la Open Air Blues Festival variază între 265 şi 850 de lei.
  • Un abonament de trei zile la Summer Well 2023 costă în jur de 575 de lei.
  • Preţul pentru un abonament la Braşov Jazz&Blues Festival 2023 variază între 225 şi 250 de lei.

Alte articole: Electric Castle a dat lovitura! Cum sunt direcționați turiștii din Barcelona către festivalul din Ardeal