- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Situaţie INCREDIBILĂ: unui chiriaş i-a fost trecut la întreţinere un ajutor pentru înmormântarea unei vecine pe care nu o cunoştea. „Numai în Cluj, oraşul tuturor posibilităţilor”

27 Jan, 21:08 • Russo George
Un tânăr care locuieşte cu chirie în Cluj a avut o surpriză neplăcută atunci când a primit factura pentru utilităţi din partea asociaţiei de proprietari, pe care a descoperit o plată denumită "ajutor de înmormântare", ceea ce, în mod evident, l-a pus pe gânduri.
Situaţie INCREDIBILĂ: unui chiriaş i-a fost trecut la întreţinere un ajutor pentru înmormântarea unei vecine pe care nu o cunoştea. Numai în Cluj, oraşul tuturor posibilităţilor

După ce surpriza iniţială s-a risipit, pentru că „ajutor înmormântare” nu este o rubrică des regăsită pe factura de utilităţi, tânărul s-a interesat şi a constatat că suma de 21,28 de lei reprezenta cota sa parte din suma pe care asociaţia de proprietari a acordat-o familiei unei vecine care a decedat.

Problema tânărului, care a relatat întreaga situaţie pe reţelele de socializare, nu a fost suma în sine, care nu este una foarte mare, şi nici măcar faptul că el nici nu o cunoştea pe vecina cu pricina, fiind mutat în clădire de doar patru luni, ci a fost deranjat că nu a fost măcar întrebat dacă este de acord să plătească.

„Bună. Voiam să vă întreb și pe voi deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu chiriaș de 4 luni (irelevant și dacă eram de 4 ani sau de 2 zile numa) să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță?

Mi-a venit azi factura și m-am trezit în  ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos.

Citeşte şi: Mariage Fest 2023, cel mai mare târg de nunţi din România, începe vineri. Sunt expuse peste 2000 de rochii de mireasă

Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, ca nu-i mult, e vorba ca nu e ok sa adaugi in facturi la oameni cotizatii la înmormântarea de la o vecină cu 2 scări distanță. Chiar sunt curios ce parere aveti despre aceasta chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților.”, a scris tânărul pe un grup de Facebook, ataşând şi factura pe care o primise, drept dovadă.

Acesta nu și-a dezvăluit identitatea, alegând să posteze în mod anonim pentru a primi ajutor cu privire la acest subiect sensibil.

Citeşte şi: Hotelurile de 5 stele apar ca ciupercile după ploaie. Turismul românesc ridicat la rang de lux de către 10 antreprenori locali din Brăila, Tulcea, Hunedoara sau Târgu-Jiu