- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mariage Fest 2023, cel mai mare târg de nunţi din România, începe vineri. Sunt expuse peste 2000 de rochii de mireasă

26 Jan, 22:40 • Dobran Viorel
Tinerii care vor să afle care sunt tendinţele nunţilor din 2023 în materie de design, îmbrăcîminte sau aranjamente florale, nu trebuie să rateze Mariage Fest, cel mai complex festival de nunţi organizat în România.
Mariage Fest 2023, cel mai mare târg de nunţi din România, începe vineri. Sunt expuse peste 2000 de rochii de mireasă

După pandemia care a dat peste cap aranjamentelor multor tineri, vineri se deschide sezonul nunților  din 2023, la Palatul Parlamentului, când are loc cel mai mare târg de nunți din România, Mariage Fest. Viitoarele mirese se pregătesc deja să arate ca-n povești la nunțile programate în 2023. În trend sunt ţinutele vaporoase, cu perle, cristale și broderii lucrate manual. Viitoarele mirese au avut de ales dintr-o multitudine de modelele, ceea ce a făcut ca decizia să fie și mai dificilă, fdar la Mariage Fest sunt specialişti care au sfaturi potrivite pengtru fiecare.

Nunțile sunt mai scumpe ca anul trecut. Cât costă în 2022 organizarea unui astfel de eveniment

Mariage Fest, târgul de la care e bine să nu lipsiți dacă vă căsătoriți anul acesta:

 • Produse și servicii lansate în premieră și multe dintre ele reduse substanțial
 • Idei în premieră pentru nuntă
 • Prezența unei zone generoase cu degustare GRATUITĂ de specialități ce pot fi integrate meniului clasic ori băuturilor de nuntă
 • Maratonul prezentărilor de modă – rochii de mireasă și costume de miri
 • Un INEL CU DIAMANT oferit ca premiu VINERI, 27 ianuarie, ora 12.00, în deschiderea evenimentului. Conform obiceiului, inelul va fi ascuns într-un buchet de flori, ce va fi aruncat în mulțime, așa că vă invităm să fiți în număr cât mai mare la scenă, vineri, 27 ianuarie, ora 12.00, când MC-ul evenimentului, Wilmark, va anunta fericita câștigătoare.

MARIAGE FEST în cifre înseamnă:

 • Ediția cu numărul 36
 • 2100 rochii de mireasă
 • 500 costume pentru miri
 • 50 locații de nuntă
 • 200 expozanți din toată țara
 • 7500 modele de inele de logodnă și verighete
 • 17000 modele de invitații

Lor li se alătură desigur: foto-video, DJ, artiști, aranjamente florale, cabine foto, transport și absolut tot ce iți este necesar pentru nunta ta din 2023, dar și oferte pentru nunți autentice sau nunți pe plajele grecești.

Săraci, dar cu stil! Românii cumpără în număr tot mai mare haine second hand de lux! Versace, Moncler Gucci sau Prada sunt brandurile preferate

Mariage Fest setează tendințe, așa că vine ca o reconfirmare lansarea în România a unei aplicații mobile, ce va oferi suport atât mirilor, cât și furnizorilor de produse și servicii. Puteți contacta echipa MYDAY, prezentă în cadrul târgului, pentru detalii privind aplicația și să experimentați – firsthand – modul inedit în care tehnologia se întânește cu nunțile.

Mariage Fest

Până atunci, vă oferim câteva informații aflate în premieră despre MyDay: Prin doar câțiva pași, oferi informații, astfel încât operatorii aplicației să își dea seama exact de ce ai nevoie, astfel încât seara nunții să fie așa cum ți-ai dorit-o, sau, de ce nu, peste așteptări. Apoi vei primi surprize, discounturi și premii, împreună cu oferte adaptate nevoilor proprii, urmând ca mai departe, să fi ghidat în luarea celor mai bune decizii.

Ce ai de făcut pentru informaţii în plus?

Accesează platforma www.myday.ro (în curând disponibilă și în App Store- iOS, sau Google Play – Android) și lasă-te purtat de profesionalismul si entuziasmul echipei, în identificarea celor mai bune soluții, de la cei mai buni furnizori din domeniu.

MYDAY este practic locul în care noul cuplu își va cunoaște noii parteneri de lucru, pentru scrierea poveștii perfecte.

Și, pentru că 2023 înseamnă multe noutăți în viața ta, vei găsi în premieră în zona de Lounge o extensie a meniului clasic de nuntă. Mai exact, poți degusta gratuit zeci de specialități, pe care le veți alătura meniului de nuntă: candy bar, înghețată, Cigar Bar, brânzeturi fine, Shoteria, prosecco bar, limonadă și ciocolată caldă, degustare de vinuri.

Maratonul prezentărilor de modă debutează cu prezentarea specială de vineri, ora 12.00 și continuă până duminică cu sute de modele lansate în premieră, o adevarată sursă de inspirație pentru mirese.

Mariage Fest
Mariage Fest

Mariage Fest, 27-29 Ianuarie la Palatul Parlamentului, detalii pe www.mariagefest.ro și pe Facebook.