- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Staţiunea din România care este mai tare decât Maldive şi Bali. Mulţi nici măcar n-au auzit de ea!

08 May, 21:41 • Cornel Ghimeșan
Turismul din România este tot mai dezvoltat, iar locurile superbe sunt tot mai multe. Unele dintre acestea rivalizează cu luxul din Bali sau Maldive şi, în plus, nici nu este nevoie să zbori mii de kilometri pentru a te bucura de ele.

Staţiunea din România care rivalizează cu Maldive şi Bali. Românii cu bani aleg de multe ori destinaţii exotice şi scumpre, dar habar nu au că pot găsi aşa ceva choar la noi în ţară. Cabana Bârlogul se află la 30 de minute de Cluj-Napoca și dispune de o piscină infinity cu apă încălzită, dar și alte facilități care o pot confunda lejer cu Maldive sau Bali!

Staţiunea din România care este mai tare decât Maldive şi Bali

Stabilimentul este situat într-o zonă retrasă, în mijlocul pădurii și oferă multă liniște, iar piscina are o priveliște superbă spre munte. Pe lângă piscină, pensiunea are ciubăr de fibră cu jacuzzi cu aero, hidro masaj și lumini ambientale, dar şi o curte generoasă și dotată cu tot ce este necesar pentru a crea un sejur plăcut și relaxant.

Citeşte şi: România începe să se pună pe picioare! Exportul a revenit printre atribuțiile țării. Produsele românești din carne ajung acum și peste ocean

În plus, traseele turistice de o frumusețe rară pot fi completate prin vizitarea unor obiective turistice din zonă: așezarea fortificată de la Someșu Rece, biserica de lemn din Someșu Rece, Lacul Tarnița, rezervația naturală Cariera Corabia sau Monumentul Eroilor.

Cabana Bârlogul poate găzdui 30 de persoane și se poate închiria în întregime pentru prețul de 3.500 de lei.

Citeşte şi: Locul de muncă plătit cu 36.500 de euro. Ce trebuie să faci şi unde poţi aplica

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult