- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Locul de muncă plătit cu 36.500 de euro. Ce trebuie să faci şi unde poţi aplica

08 May, 19:14 • Cornel Ghimeșan
Societatea Regală pentru Protecția Păsărilor (RSPB), o organizație britanică de protecție a vieții sălbatice, caută un observator pentru a întări echipa din Insula Gough. În fișa postului se precizează clar că se caută doar candidați rezistenți, care pot face față vremii de acolo.
Locul de muncă plătit cu 36.500 de euro. Ce trebuie să faci şi unde poţi aplica

Locul de muncă plătit cu 36.500 de euro pe lună. Persoana care va fi selecționată pentru job va câștiga 36.500 de euro, însă va trebui să fie conștientă că va lucra la mii de kilometri distanță de civilizație.

Insula Gough este o parte a teritoriului britanic de peste mări Sfânta Elena, Ascension și Tristan da Cunha şi se află în mijlocul Atlanticului de Sud. Între aceasta și Capul Bunei Speranțe din Africa de Sud sunt aproximativ 2.600 de kilometri de mare, la fel de departe până la Jamestown, principalul oraș al teritoriului de peste mări. Până în America de Sud, mai trebuie să adăugați încă 900 de kilometri.

Citeşte şi: Primăria Capitalei lansează o licitație de 120.000 lei. PMB vrea să cumpere ghiduri turistice în limba engleză pentru promovarea Bucureștiului

Pe Insula Gough nu există așezări locuite în mod continuu, doar un grup de cercetare menține în prezent un mic avanpost aici. Și exact acolo este disponibil acum un loc de muncă, relatează heute.at. Pentru că nu există aeroport, candidații trebuie să se priceapă și la mare. Călătoria cu vaporul durează o săptămână întreagă. De asemenea, nu există mâncare proaspătă pe insulă.

Locul de muncă plătit cu 36.500 de euro

Locul de muncă este oferot pentru 15 luni deoarece nu există aproape nicio posibilitate de a pleca pur și simplu între timp. Salariul este de 25.723 până la 27.614 lire sterline pe an (inclusiv 26 de zile de concediu), adică aperoape 36.500 euro, în condiţiile în care cheltuielile proprii tind să fie aproape de zero în această perioadă. Doritorii pot aplica AICI.

Citeşte şi: Salariile și pensiile românilor ar putea fi ferite de impozitarea progresivă. Nicolae Ciucă: „Discuţiile despre impozitarea progresivă, în momentul de faţă, sunt fără susţinere tehnică”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult