- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Stațiunea din România unde te poți caza cu doar 38 de lei pe noapte. Mari reduceri de prețuri

17 Feb, 20:17 • Alexe Raluca
Greu de crezut, însă există o stațiune în România unde o noapte de cazare costă doar 38 de lei. Turiștii beneficiază de reduceri substanțiale în această perioadă.
Stațiunea din România unde te poți caza cu doar 38 de lei pe noapte. Mari reduceri de prețuri

O noapte de cazare la hotel, într-o stațiune din România, costă doar 38 de lei în această perioadă. Este vorba de destinațiile de pe litoralul românesc, unde românii au posibilitatea să își planifice vacanța și să beneficieze de reduceri de până la 54%.

Citește și: Litoralul de la munte. Stațiunea din România care a devenit vedetă pe Netflix. Nu mulți au auzit de ea

Stațiunea din România unde te poți caza cu doar 38 de lei pe noapte

În perioada 14 – 18 februarie, turiștii pot participa la programul „Înscrieri Timpurii” din cadrul Târgului de Turism Online, organizat de litoralulromanesc.ro. Doritorii își pot rezerva sejururi pentru sezonul estival 2024, fiind înscrise în program peste 200 de hoteluri din toate stațiunile aflate la Marea Neagră.

Cel mai mic preț pentru o noapte de cazare este de 38 de lei la un hotel din Eforie Nord, de două stele, astfel că, pentru cinci nopți de cazare pentru două persoane, prețul va fi de doar 380 de lei.

Românii pot opta și pentru ofertele all inclusive puse la dispoziție de unitățile de cazare. De exemplu, într-un hotel de trei stele din stațiunea Saturn, prețul pentru o noapte este de 295 de lei, în regim de cazare all inclusive.

Cei care iau în calcul să meargă pe litoral în luna iunie pot achiziționa un pachet all inclusive la un hotel de trei stele. Costul este de 1.475 de lei pentru două persoane. La o unitate de cazare de patru stele, în regim all inclusive, prețul începe de la 2.700 de lei.

În Mamaia, prețurile pornesc de la 555 lei la un hotel de trei stele, pentru cinci nopți. În Eforie Nord, tariful este mai mic pentru un sejur de cinci nopți, tot la 3 stele. Cel mai mic preț estede 465 de lei.

Rezervările pot fi făcute atât online, cât și telefonic sau pe e-mail. Plata se face cu cardul, numerar sau cu vouchere de vacanță, până pe 19 februarie, cel târziu. Turiștii trebuie să știe că sumele plătite sunt nerambursabile.

„După anii de pandemie, urmați de temerile generate de războiul din Ucraina, care i-au determinat pe mulți români să fie reticenți în a-și rezerva din timp vacanța, pentru sejururile din sezonul estival 2024 vedem o creștere a ritmului de rezervări prin programul Înscrieri Timpurii. Cu peste 23% în ianuarie față de aceeași lună din anul precedent. Ofertele speciale, așa cum sunt cele create pentru Târgul de Turism Online pe care îl organizăm în fiecare an și în care angrenăm multe unități de cazare de pe litoral, reprezintă o oportunitate pentru toți cei care vor să-și facă planurile de vacanță din timp și la prețuri foarte avantajoase”, a transmis Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Citește și: Descoperă staţiunea Predeal, bijuteria Munților Carpaţi. Cele mai interesante obiective de vizitat