- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Turistul care a rămas șocat când a văzut nota de plată pentru două beri mici în Vama Veche

26 Aug, 13:53 • Constantin Cristina
Cât a plătit un turist în Vama veche pentru două beri mici, în contextul în care la magazin costă 10 lei. Bărbatul era în stare de șoc când a văzut nota de plată.
Turistul care a rămas șocat când a văzut nota de plată pentru două beri mici în Vama Veche

Un turist a fost la un pas de infarct când a văzut nota de plată la o terasă din Vama Veche, după ce a servit prânzul. Bărbatul a mâncat crispy cu cartofi prăjiți, a băut un pepsi și două beri mici, la 330 ml, a informat ziare.com.

Citește și: Experiență îngrozitoare trăită de un clujean după ce a plătit de 10 ori cursa cu taxiul „Acum nu mai pot da de taximetrist să îi bat obrazul!”

Turistul care a rămas șocat când a văzut nota de plată pentru două beri mici în Vama Veche

Românii care fug de prețurile mari aleg, de cele mai multe ori, Vama Veche, Tuzla, Vadu, Corbu și alte stațiuni similare, fiind și mai puțin aglomerate. Totuși, se pare că patronii din HoReCa s-au prins și au crescut prețurile chiar acum, la final de sezon.

Nota de plată a fost 114 lei, dar ceea ce l-a șocat pe client a fost prețul berii. Așadar, pentru cele două Weihenspaner a plătit nici mai mult nici mai puțin decât 60 de lei. Weihebspaner este o bere germană neflitrată, care în magazine se comercializează la prețul de 10 lei, astfel că adaosul comercial practicat de terasa din Vama Veche a fost uriaș, triplând practic prețul. Mai mult, pe bon nu se regăsește și bacșișul pe care l-a achitat ospătarul.

Nota de plată
Nota de plată

Pe „tărâmul bogaților”, în Mamaia, lucrurile sunt la fel de scandaloase. Cei care vor să ocupe două șezlonguri aici trebuie să plătească 150 de lei pe zi. Pentru rândul al doilea, turiștii plătesc 120 de lei pe zi, tot pentru două șezlonguri. Rândul al treilea pare să fie cel mai accesibil, unde tariful este de 100 de lei pe zi. În aceste sume, intră și o umbrelă.

Pentru a-ți pune cearșaful în fața rândului 1, trebuie să plătești 200 de lei ca să-ți pui un prosop de 1.4×2 metri, timp de o zi, la malul Mării Negre. Mulți turiști au crezut că este vorba despre o glumă.

Alte articole: REVOLTĂTOR! Prețurile din Aeroportul Otopeni, de trei ori mai mari față de Fornetti-ul vândut în oraș