- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Un bărbat a câștigat 1,95 milioane de dolari la Loto cu o schemă proprie. A jucat de șase ori la rând aceleași numere

11 Dec, 19:32 • Bocioacă Bianca
Câștig fabulos la Loto cu o schemă proprie. Un bărbat din SUA a jucat de șase ori la rând aceleași numere și a primit o avere.
Un bărbat a câștigat 1,95 milioane de dolari la Loto cu o schemă proprie. A jucat de șase ori la rând aceleași numere

Un bărbat din Massachusetts, SUA, a câștigat lozul cel mare la Loto, după ce a jucat de șase ori la rând cu aceleași numere. Norocosul spune că s-a bazat pe intuiția sa.

Raymond Roberts Sr. din Fall River, Massachusetts, a nimerit cinci numere câștigătoare la șase premii de 25.000 de dolari, premii pe viață, la jocul Luchy for Life, care funcționează în mai multe state americane.

Citește și: A jucat la loto din disperare, iar acum a ajuns milionară! Ea este Didine, femeia care a câștigat o casă în valoare de 5 milioane de lire sterline, după ce a ajuns pe străzi

Americanul a folosit numere care sunt o combinație de date aniversare și de zile de naștere personale, scrie Daily Star.

Suma uriașă câștigată la Loto

Loteria de stat din Massachusetts a precizat într-un comunicat că Raymond Roberts a câștigat șase premii de 25.000 de dolari, pe viață, în cadrul jocului Lucky for Life, care se desfășoară în mai multe state.

Asta înseamnă că a nimerit primele cinci numere din cele șase bilete pe care le-a cumpărat pentru această extragere. Bărbatul a câștigat suficientți bnai ca să nu-și mai facă griji mult timp de acum încolo.

Citește și: Loteria Română anunță care sunt numele extrase cel mai des în istoria jocului loto 6/49. Cu aceste numere poți deveni milionar

Raymond Roberts a decis să accepte o sumă forfetară pentru cinci dintre biletele câștigătoare, ceea ce i-a adus o sumă de 390.000 de dolari (320.000 de lire sterline) multiplicată cu cinci, ceea ce înseamnă 1,95 milioane de dolari (1,6 milioane de lire sterline).

Pentru cel de-al șaselea bilet, a optat pentru 25.000 de dolari pe lună, premiu pe viață. Întrebat de ce a luat decizia bizară de acumpăra șase bilete la aceeași extragere, el a descris-o ca fiind „intuiție”.

Întrebat ce vrea să facă cu banii, americanul a spus că deocamdată intenționează să își cumpere o nouă motocicletă și să călătorească, înainte de a se gândi ce să facp cu restul banilor.

Raymond nu este singurul câștigător din această extragere. Proprietarul magazinului care a vândut biletele sale va primi și el ceva. Mai precis, un bonus de 5.000 de dolari (4.000 de lire sterline) și șase bilete ca bonus, adică un total de 30.000 de dolari.