- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A jucat la loto din disperare, iar acum a ajuns milionară! Ea este Didine, femeia care a câștigat o casă în valoare de 5 milioane de lire sterline, după ce a ajuns pe străzi

09 Dec, 11:16 • Cornel Ghimeșan
O femeie de 49 de ani a devenit protagonista unei povești de domeniul SF. După ce a ajuns pe străzi, din disperare, și-a cumpărat un bilet la Loto pe care a dat suma de 10 lire sterline și după, a câștigat o casă în valoare de 5 milioane de lire.
A jucat la loto din disperare, iar acum a ajuns milionară! Ea este Didine, femeia care a câștigat o casă în valoare de 5 milioane de lire sterline, după ce a ajuns pe străzi

A jucat la loto din disperare, iar acum a ajuns milionară! Aceasta nu ar fi jucat niciodată la Loto dacă proprietarul locuinței, unde stătea cu chirie nu o dădea afară și nu ajungea să doarme pe la prieteni.

Citește și DUBLE ȘANSE DE CÂȘTIG LA LOTO! PREMII de peste 6 milioane EURO!

A jucat la loto din disperare, iar acum a ajuns milionară!

Cum norocul ți-l mai faci și cu mâna ta, femeia sătulă să mai doarmă împreună cu partenerul său pe o canapea din sufrageria unor prieteni, și-a luat inima în dinți și a pus biletul care s-a dovedit a fi cel norocos.

Femeia peste care a dat norocul chiar în prag de sărbători se numește Oceanne Bell, are 49 de ani și este originară din Seychelles.

De mai bine de 19 ani, aceasta locuiește alături de partenerul ei în vârstă de 56 de ani, la Londra, scrie cancan.ro.

În toți acești ani, cei doi au locuit cu chirie, iar după ce proprietarul a crescut prețul, aceștia nu și-au mai permis acest lucru astfel încât au fost nevoiți să se mute pentru o perioadă în apartamentul unor prieteni, unde au dormit pe o canapea, în sufragerie.

O perioadă s-au descurcat cu ajutorul prietenilor săi până când, femeia studentă cu normă  întreagă la Universitatea Sunderland din Londra, la secția Sănătate și Asistență Socială, a fost contactată de reprezentanții unde companii imobiliare  care au anunțat-o că , a câștigat o casă de 5 milioane de lire sterline, după ce a pus un bilet de 10 lire la loto.

„Viața mea s-a schimbat pentru totdeauna! Când mi-au spus că am câștigat marele premiu, am început să tremur. Nu am câștigat niciodată nimic și am mai participat la aceste extrageri de două ori înainte”, a spus femeia norocoasă, potrivit The Sun.

Potrivit jurnaliștilor englezi, casa este în Chelsea are 4 etaje, o grădină impresionantă, o bucătărie ultramodernă, un living spațios și mai multe dormitoare. Oceanne are voie chiar să vândă locuința, iar agenții imobiliari estimează că prețul ei ar putea crește cu 140.000 de lire anual.

„Câștigând această casă este un vis devenit realitate, dar nu mă va schimba ca persoană, încă vreau să-mi împlinesc visul suprem de a deveni asistentă pediatrică, iar această victorie mă va ajuta să realizez asta”, a mai spus femeia.

„Câștigând această casă este un vis devenit realitate, dar nu mă va schimba ca persoană, încă vreau să-mi împlinesc visul suprem de a deveni asistentă pediatrică, iar această victorie mă va ajuta să realizez asta”, a transmis Oceanne.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult