- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Un celebru influencer, cu peste 233 de milioane de abonați pe YouTube, împarte cu urmăritorii săi veniturile de sute de mii de dolari

23 Jan, 21:20 • Bocioacă Bianca
Un influencer american a decis să împartă cu urmăritorii săi veniturile de sute de mii de dolari obținute din publicitate.
Un celebru influencer, cu peste 233 de milioane de abonați pe YouTube, împarte cu urmăritorii săi veniturile de sute de mii de dolari

MrBeast, pe numele său real Jimmy Donaldson, este un celebru influencer renumit pentru crearea de videoclipuri scumpe, inclusiv de competiții în care concurenții luptă pentru a câștiga premii importante în bani.

Citește și: Averea impresionantă făcută de Adelina Pestrițu din meseria de influencer. A avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane de lei

Tânărul în vârstă de 25 de ani are peste 233 de milioane de abonați pe YouTube. Acesta a dorit să afle ce impact au producțiile sale pe platforma X a lui Elon Musk și a publicat un videoclip numit „Mașină de 1 USD vs mașină de 100.000.000 USD”.

Celebrul influencer care își împarte banii cu fanii săi

Ulterior, celebrul influencer a dezvăluit că videoclipul său a avut 124 de milioane de vizualizări și a generat în doar trei zile venituri în valoare de 263.355 dolari americani.

MrBeast a anunțat cp va oferi veniturile din reclame fanilor săi. 10 urmăritori vor fi desemnați drept câștigători prin tragere la sorți, ceea ce înseamnă că vor primi peste 26.000 de dolari fiecare.

Citește și: Top Forbes creatori de conţinut din lume. Cine este influencerul cu câştiguri de aproape 100 de milioane de dolari

Demersul tânărului a stârnit și o dezbatere asupra modului în care sunt distribuite videoclipurile pe rețeaua de socializare a lui Musk. În timp ce videoclipurile YouTube pot genera venituri din vizionări săptămâni la rând, conținutul de pe platforma X este mai perisabil, deoarece algoritmii săi acordă prioritate conținutului nou, scrie mediafax.ro.