- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești bune pentru Bucureșteni! Un nou magazin Primark a fost deschis în AFI Cotroceni

20 Jun, 21:21 • Cornel Ghimeșan
Primark are un plan ambițios care presupune dezvoltarea în Europa Centrală și de Est. În prezent, retailerul are deja magazine deschise în Polonia, Republica Cehă, Slovenia și Slovacia. În Romania, primul magazin a fost deschis în luna decembrie a anului anterior în centrul comercial ParkLake.
Vești bune pentru Bucureșteni! Un nou magazin Primark a fost deschis în AFI Cotroceni

Unul dintre cei mai îndrăgiți retaileri din industria de fast-fashion a deschis astăzi un al doilea magazin în România. Primark a deschis un nou magazin în București în mall-ul AFI Cotroceni. Magazinul este situat la primul etaj al centrului comercial menționat și și-a deschis porțile pentru primii clienți în această dimineață.

Citește și:Alertă pentru românii care au în plan să călătorească în iunie. MAE lansează o nouă avertizare de urgență

Pentru deschiderea acestui magazin Primark a fost făcută o investiție de 10 milioane de euro și au fost generate 250 de noi locuri de muncă la nivel local. Așadar, inaugurarea acestuia marchează un reper extrem de important pentru extinderea Primark în regiune.

Marele retailer are un plan ambițios care presupune dezvoltarea în Europa Centrală și de Est. În prezent, Primark are deja magazine deschise în Polonia, Republica Cehă, Slovenia și Slovacia. În Romania, primul magazin a fost deschis în luna decembrie a anului anterior în centrul comercial ParkLake.

Totuși, retailerul are în continuare planuri de dezvoltare, pe listă fiind două magazine în Polonia și primul magazin din Ungaria. Cu alte cuvinte, în regiunea ECE Primark va ajunge la un număr de 13 magazine. Până acum, retailerul a dezvoltat o rețea de peste 420 de magazine în 16 țări din Europa și SUA.

Cât de mare este magazinul Primark

Magazinul din AFI Cotroceni se întândie pe o suprafața de 3.200 de metri pătrați pe un singur etaj, aducând formula unică Primark, cu cele mai noi tendințe și articole esențiale la prețuri avantajoase, pentru tot mai mulți clienți români.

Înaintea sezonului vacanțelor de vară, deschiderea magazinului va avea loc, oferind vizitatorilor cele mai noi colecții, inclusiv costume de baie, costume de plajă, rochii și alte produse din gama de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, articole pentru casă, produse de beauty și accesorii.

Această săptămână reprezintă un moment important pentru expansiunea internațională a Primark. Compania va deschide patru magazine noi în trei zile, atât în Europa cât și în SUA, și va extinde un magazin existent în Marea Britanie. Această inițiativă implică o investiție totală de peste 50 de milioane de euro și adaugă o suprafață suplimentară de 12.600 de metri pătrați de spațiu comercial.

Joi, Primark va inaugura noi magazine în Dundrum, Irlanda, primul său magazin din Lanzarote, Spania (care va fi al 58-lea pe piața spaniolă) și va deschide, de asemenea, un nou magazin Primark în Green Acres, New York, care va fi al 18-lea magazin din SUA. În consecință, numărul total de magazine Primark la nivel global va ajunge la 425.

„Primark AFI Cotroceni este un magazin mult-așteptat, deschis la doar șase luni de la intrarea pe piața din România. Sunt încântat că putem oferi gama noastră accesibilă și experiența unică în magazin și mai multor oameni din București. Din momentul în care ne-am alăturat acestei noi comunități din capitală, am avut parte de o primire incredibilă și vreau să le mulțumesc din suflet tuturor colegilor noștri care au muncit din greu pentru a se asigura că suntem pregătiți pentru inaugurarea de astăzi”, a anunțat retailerul.

Alte articole: La un restaurant normal din Eforie Nord o porție de cartofi prăjiţi costă 50 de lei. Prima explicaţie a patroanei: „O greşeală!”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult